Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze svako selo imati klub.
Travnik je bio čaršija dok su mnogim Evropskim gradovima vnago plivala po ulicama papak. Glavni grad BiH 250 godina, sjedište Vezira itd. Ne lupaj nego nešto proćitaj, kao i u svakom gradu selo se slilo sa okolnih brda i zato je situacija u svim gradovima i državi ista...
zero tacno se vidi da si travnicanin
Hajde ne pretjerujte nije niko umro. Moraju izaci na teren i sacekati takav je protokol. Ovi nece biti prvi ni posljednji klub koji ce odustati od takmicenja.
Liga koja postoji zbog sudija i delegata. Preskupa, nece biti cudno da istupi jos 2-3 kluba.
Only in Bosnia
3 0 i cao, koga boli briga
Vis simm bau hahahaha ko daje nazive ovim klubovima. Satro ako imaju zeznuto ime igrace dobro. U svakom slucaju smijurija od lige i drzave.
Šteta zbog publike koja je došla i kupila karte
Haj to, al nema ni gladalaca na tribinama
Simm Bau, može li tko pojasniti odakle su sta su kakav je to naziv?
Iz Kosove, naziv je takav kakav je i klub
Skratiti i prvu ligu na max 12 klubova
inače jaka liga
Nemože se ekipa napravit, a stotine momaka po kafanama i koridama. Nije fudbal za svakoga.
Lidija Bradara donijela odluku: Pomilovan Ivan Miškić iz Tomislavgrada koji je pijan skrivio saobraćajku u kojoj su poginuli Jasmina Selimović (20 godina) i Mustafa Tiro (30)!
Da ne povjerujes, kakav zalostan odnos prema ligi, prema drzavi BiH
Je li se dobijaju premije za ovako osvojena 3 boda?
Travnik, politički, ekonomski, sportski,DNO.
Liga prop'o