Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su i najefikasniji u primanju golova. 8 komada u 3 utakmice.
U Kuriru naslovnica kako drže Xhaku za vrat i pišu gdješ na srbina. De skontaj kakav divlji mozak otišli igrati fudbala mislili da osvajaju svijet
Jbg, nije bolest sve sto boli!
Najefikasniji u primanju golova?
Dali su puno golova, ali su još više primili
Ovo je dokaz da je statistika samo statistika, bez upotrebme vrijednosti.
Pa i nije baš, jer statistika kaže da su i primili najviše golova, tj. više nego što su dali.
Kako najefikasniji, dali 5 primili 80...0 To je ukupno -3....Ako je to efikasnost onda smo mi jači od Švicarske po BDP...
Zlobnici i zlobe vi samo možete sanjati da ikada odete na SP. A koliko se bavite Srbijom vidi se po komentarima. BtW, ne možemo u svemu biti baš prvi, tenis, rukomet, vaterpolo, prvi smo vam ruku pružili ali ste zagrizli previše !
Pa normalno kad sve talentovanije igrace iz nase avlije su poveli srbi i hrvati. I opet srbi pored te cinjenice zadnja dva SP samo uvezali! I na oba kanta za skupljanje bodova bili. Jbg, puno su srbi poletili! Nabili igracima pritisak da brane hriscanstvo.. Ja kad sam kolegama njemcima na poslu pokazao sta se stavlja igracima srbije na teret, ljudi ne mogu da vjeuju da u 21 vijeku nekoa tj. srbi o tome na taj nacin razmisljaju. A tek koji je to stepen inteligencije. Dobro smo se smijali :)
Nije sve u davanju, nesto je i u primanju, a izgleda da su se naprimali
Pa ti formula najbolje znaš kako si se "narpimala"
Nije bitno uspjeti u sportu, nauci ili obrazovanju kod šumara serba, kod njih je bitno da su prvi u ubijanjima, protjerivanjima, oduzimanju tuđeg i naravno veličanja ratnih zločinaca (drakula) do te mjere da oni pustaju sveci.
Postaju*
Nigdje veze , a primis 8
srbi nebi bili srbi da ne naprave sukob pa čak i na utakmici,a poznato je u istoriji da su sukobe započinjali uvije srbi i uvijek gubili kao i na utakmici,zato je potrebno edukovato srbsku omladinu i da oni pokušaju srbe vratiti na kolosijek civilizacije jer očito da su jedini narod u svijetu koji su necivilizovan narod a to svakodnevno pokazuju.
Dzaba kad ga vole primiti vise nego se hljeba najesti.
Koja glupost, najvise su primili, islo im je najbolje u grupi primanje
srbija je strana zemlja, hocemo vise clanaka o nasoj zemlji...
Bitno ja da ga daš a da ga ne primiš!
U historiji Svjetskog prvenstva,nikada nije bilo ovakvog,idiotizma, primitivizma,nacionalizma,kao što je to priredila Srbija.
Pa vidi se da nikad nisi bio na Sp. Ti si broj 1 u lelemudanju
Protiv brazila umalo petarda, na gol nisu sutali... Vise golova od Qatra primili.. Historijski ucinak, nema staa!
Jarani nema nijedan Shvicarski portal koji ovoliko pise o srbiji i utakmici sa shvicom. U Shvici naslovna: kapetan Xhaka dovodi reputaciju zemlje u pitanje! A kod nas kaze Xhaka heroj. Hej bolan sta je sa nama jesmo li tolko skrenuli. U shvici ni ne pominju srbe, gledaju samo svoje, eto lekcije eto razlike
A primili krmci 8.