Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo li to u finalu?
Vico će sigurno ići na Euro. Naravno o trošku Saveza BiH
halo LUX nas ubija, sta da se nadamo mi 😫😫
Ovaj ko pise ove tekstove,ni Minhauzen mu nije ravan.Ne znam jel ima konekciju,sa realnoscu.Sanse su nam -0% da se kvalifikujemo.
Šta ste se naložili,nećete proći
A zaista budete barem jednom objektivni, kako možete ložiti raju pričom ako odemo. U našem slučaju to nije ni naučna fantastika.
hem smo slabi hem bi bili puni stadioni Bosanaca, volio bih ali previše stvari nam ide na ruku da bi prosli
Bolovanje bih odmah otvorio i otisao na svaku mogucu utakmicu, sve bi to bilo super kad bi nasi igrali srcem i kad bi na celu saveza bili ljudi koji iza sebe imaju kvalitetan sportski(pozeljno nogometni) alibij i koji bi se pozrtvovali jednako kao i oni na terenu. Osta BiH na Panini Brasil 2014 samo dvolisnica sjecanja na neka ljepsa i zdravija vremena…
Lopta je okrugla
plasirat cemo se ako Bogda. hajmo malo optimizma bez obzira na sve💪💪💪💪💪
Ima li kakvih saznanja za svjetsko prvenstvo s kim igramo?
Ja sam kupio kartu za finale, ocekujem nase zmajeve da osvoje ovaj Euro!
Jahahahahahah a jbg sad
Ukrajina ima podrsku Nato sudija i "demokratske" licemjerne EU Da bi prosli treba nam sreca i igraci da pruze 150%, kako bi to bilo kad bi prosli Ukrajinske ljigavce i poslije toga dobili cifute i njih zgazili kao Kosovari pa utqkmica u De pred 20.000 BH navijaca
Stara poslovica kaze " prvo skoci pa reci hop", a kod nas sve suprotno. Nazalost mi moramo u svojim glavama rijesiti neke stvari pa tek onda mozemo se necemu nadati.
Zmajevi ce uz pomoc vice (grobara bh fudbala uz veliku podrsku bosnjackih prodanih dusa) prvu utakmicu igrati u Tehnomagu , drugu u tehno shopu a trecu u domodu.
Ja neznam ata je sa vama nije bit samo se plasirat bit je dobro igrat kvalifikacije pa kao nagrada dodje odlazak na takmicenje bolje je da neprodjemo jer cemo bit kanta za nabijanje
nismo nigdje dospjeli