Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Klix,pogresan naslov,nije “sukob navijaca” , nego “organizovani napad navijaca Zrinjskog na istocni Mostar”!!!!
@normala99 Ma ja , još će biti udruženi zločinački poduhvat i agresija na istočni Mostar...
Fino napisite Ultrasi pod naredbom Vrhovnog vodje upali u vecinski Bosnjacki dio grada da malo promicu europske vrijednosti pred izbore...
idiotinasilnici kukaxice idioti ovo je fer plej ne rat ko le bolji neka pobjedi idioti
Lijepo napišite UZP huligani da narod zna o kome je riječ
Ultrasi su čke najveće!!
narkomani iz zapadnog dijela doćekali svojih pet minuta
Sve to treba dobro namlatiti i na Goli otok da tucaju kamen. Neiživljena barga. Kućni odgoj. Bože dragi kakvu omladinu imamo da plaćamo od tuge i jada.
a gdje su im Horde Zla njihova gradska grupa
Stoke i primitivizma na cijeloj planeti ima.. to ko paprat, ne mozes iskorijeniti
Plodovi dugogodišnjeg human engineering-a u Mostaru.
Izbori 😉
Čime se bavimo... Ako išta, ova korona je pokazala koje su nebitne i sporedne stvari u životima ljudi. Nogomet i vrijednosti igrača po nekoliko desetaka milijuna eura... Uz sve to nađe se i ova bagra koja ne predstavlja nikoga a mi ih tretiramo kao predstavnike naroda. Ograditi se od ovakvih i sve pozatvarati.
Pendrek i po bubrezima,..
U udarilo na petokraku.
navijaci zrinjskog tako treba da stoji a u nastavku teksta, hiligani, seljci, unistivaci, imbecili itd. nista nisu svojim rukama napravili.
Bakirovi i Čovićevi robovi
sta je ba rambo, zapalise vam ultrasi fejicevu 😂😂😂😂😂