Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo pevaljka i kompletan ugođaj 😂😂😂
Rodjeni da gledamo druge
Zmajevi su ? Ko? Gdje ?
U BiH najvise vole gledati druge reprezentacije bez sekiracije.
Hoće li navijati za zmajOve? Aaa da, pardon.
Kada nema Zmajeva onda samo Vatreni, orlići su pali davno K za uši u Bosni
Zmaj pao, zmaj pao.
Za koga vi u Bosni navijate 🤣
Znamo za koga ne navijamo 100%>
Ja sam Navijač Hrvatske reprezentacije kad nema naše BiH
Zmajev minder
Gdje su hrvatske zastave i sahovnice?
vase 4c trobojke sigurno nece
borac1992 .A gdje ti vidis Boga Ti djecu da se igraju i na jednom trgu u Sa.Djeca se igraju u 16m² u svojoj sobi na mobu i kompjuteru.Znas li da djeca vise ne igraju lopte po mahalama, ne igraju klikera, ..znas li da vecina djece i ne zna voziti bicikl.Jedino sto znaju je promjena boje tipkovnice.
Ko ne bude 20.06.2024.g u fan pitu, u Pozorištu mladih se daje predstava: VEČERA BUDALA (20:00h) Igraju: Mario Drmać, Alen Muratović, Sabit Sejdinović, Damir Kustura, Aida Bukva, Anja Kraljević Reditelj: Adis Bakrač Pisac: Francis Veber
Hoće li Khaleesi da dođe na otvaranje?
Uzeli djeci trg za igru a nudice alkohol, drogu do ranih jutarnjih sati . Ko je odobrio, kome i pod kojim uslovima ?
Kakav bolan trg i sta ce djeca po trgu par metara od saobracaja? Ljudi napravili normalan event da se mogu pratiti utakmice ko u svakoj normalnoj drzavi. Ko je tebi odobrio nalog da komenarises ziv ti meni bio..
Borac kakve to gluposti pises? Svaki veci grad ne bitno jel im drzava na prvenstvu ili ne treba da naprave ovako nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)