Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, dijete drago... Mirno počivaj.
Dobar momak steta cjeli je zivot bio prednjim sucut obitelji i nedo bog nikome ovo dozivjeti
Neki dan..klinac sa skodom me pretice.. a ja vec vozim 10 preko ogranicenja..morao mu usporit da ne upadnemo u makaze.. i 30 sekundi nakon sto me preteko, skrece u avliju.. kuca mu tu ej.. kontam.. stas ti budali ?
U nas do 30e ne treba davat vozacke bgmi
Brzina,samo brzina,nikako to omladina da shvati.Treba na hiljade kilometara vožnje imati iza sebe pa da skontaš da ne možeš u zavoj, u krivinu sa velikom brzinom.Žao mi njegove mladosti,sućut obitelji.
Tacno, skoro sam se oporavila od saobracajke, sa teskom povredom vise od 2 mjeseca, jer sam u krivinu usla sa 40-50 na sat i prevrnula se. Jos ledena kisa… Inace ne vozim brzo. To mi je opomena za svaku krivinu, koliko god da vozis u krivinu se ulazi skroz sporo, pogotovo ako je put klizav… Tuga mladosti draga…
Aj ba iskljuci komentare, samo djaba dusu grijesimo. Sta god da kazes covjeka mladog vise nema tako da je sve suvisno.
Sreca pa nikog drugog nije ubio. Kreten za volanom
strasno ☹️☹️
Iskrena sućut obitelji i prijateljima i kolektivu MNK Hercegovina
Ovo je drugi futsaler koji je preminuo u kratkom periodu. Ode još jedan mlad, sportski život. Tuga pregolema!