Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak, Bakir nije u rodu sa Safetom Papetom Susicem, nego je teniski trener i magistar politickih nauka. Kakva je ovo recenica dragi Klixe? Kakve veze ima rodbinski odnos sa zanimanjem?
JA, I?
Ne hvaleć mu imena mladoženja izgleda solidno!
Kakve veze ima ime sa tim sto aludiras, i pravilno je nehvalivši mu ime, nije brazilac sto bi reko Dino iz LZN, jedino ako si do te mjere kivan pa ti u glavi ne odzvanja Bake Bakir Bakirzad. Nemas nikakvog razloga, covjek vec par godina nema nista sa vlascu, niti moze uticati na tvoje komplekse, nije ti on kriv sto ti ni danas nije bolje i sto ti je jedini nagon i zelja da napises da je mladozenja zgodan
drago nam je zbog njih dvoje
Ja neznam po kojim kriterijumima klubovi biraju te direktore i valjda bi to trebali biti ljudi iz struke a ne ove anonimuske koje ni fudbalska pravila neznaju kao ova ili ona Uzunovicka u Zelji
Direktor je tehnička pozicija, nema veze sa fudbalom i sportom. Amira je veliki stručnjak za posao kojim se bavi.
Ova ra va nas je toliko unazadila da je to strasno, jos plus uhljebila ra ve iz sfka, ni dan danas ih se ne mozemo rijesiti!
Putine sad je opali
Nasla strebera i uvalila svoje iskusno bice
Pa slušaj, moralo se i to jednom desiti...
Pa zar nije ona danas na paradi?
đe joj je golmanica?
Sretno