Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svinjski pa hajd eto
Radi jednog umisljenoga ,,fudbalera,,na sebe gnjev javnosti ste navukli...a i taj ,,fudbaler,,koji ne zasluzuje da mu se ime spomene pokazo se kao seljacina loseg vokabulara...
Kad bi mi dijete došlo i reklo da želi biti novinar, stvarno ne znam šta bi uradio.
Da su Željo i Sarajevo na prvom mjestu i imaju titula koliko Zrinjski ne bi se uopće pisalo o događajima u Trebinju, ovako vas peče u su.p.ku pa svakakve bljuvotine iznosite bez da sagledate obje strane. Nasilje niposto ne opravavam al nemojte ni vi pristrano novinarstvo!
Joj jesu se škutori digli...joj, joj... treba ih pravno j*bat gdje god može.
Ćao žigolo!
Skupi muda lojavi pa probaj. Da ste mogli davno bi vi van 23% islamsitičkog rezervata izasli
Onog trenutka kad na videu gasite ton dok igraci objasnjavaju sami navlacite hajku na sebe nevezano za ovaj slucaj jer rezirate i ostavljate ono sto vam pase da se cuje a ono sto ne pase gasite
A ko to?
Znaci vas je posao da pricate informacije i dezinformacije, kritike... i to je isključivo vas posao? Nitko drugi nema pravo na to?