Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj svijet samo Bog može spasiti.
kad je Ukrajina u pitanju - to je neprimjerena poruka. Šta je Sirijom, Jemenom, Palestinom? Moji Bošnjaci (i to u rasponu od SDA pa do SDP - i razne NVO) dokazuju da su bilmezi i da vise vole ukrajinske dobrovoljce što su dolazili da nas kolju i pljačkaju, nego sami sebe.
Sta fali? Ljudi svoj poso rade
Iskljuciti Ruse iz svih takmicenja, neka idu u Banja Luku i Beograd na takmicenja ( i Kinu naravno internacionalno). Pa neka rastezu jedni drugima zastave koje zele.
izbaciti ruse i satelite iz svih sportskih takmicenja...
i u ovoj uefi debili...
Mafija...
Kada smo mi ratovali nikom nista, drugi narod mora nastaviti normlano da nebi i u nas doslo do toga, naravno nije da sam za rat, želim im sto prije da to rijese da se ne nastavi.
Nemoguće je naći neki članak o Rusko-Ukrajinskom ratu a da ne nađeš usporedbu sa Bosanskim ratom. Kontam ja da ima dosta sličnosti, al koja je poenta gotovo pa minimizirati invaziju Ukrajine i akcije velikih sila Evrope i svijeta koje su skoro pokopale Rusku ekonomiju.