Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednako ga usrashte kao i onih 12 klubova. Samo neke nebuloze. ne mogu..
Ovo mi je i gore nego Super Liga. 10 utakmica, namjestanja oko izvlacenja. Najjace ekipe mogu dobiti najslabijih 10 utakmica, a najslabiji 8 jacih ekipa. Karina od sistema. Kad vec hocete da prosirujete i mijenjate sistem, napravite 2 lige po 18 i da svi igraju protiv svakoga i onda cetvrtfinale, polufinale i finale iz grupa. Debilizam teski.
Najbolje bi bilo da se MIRNO RAZIĐU
Nakon svih ovih UEFA restrikcija klubovima članicama Super Lige, možemo se nadati da Bosna i Hercegovina osvaja SVJETSKO PRVENSTVO!
Alija Izetbegovic je kriv zaovo
Fudbal se igra samo jos negdje u Juznoj Americi
i ovo bez grupa je sranje
samo sampion bh igra kvalifikacije za LS a 2,3,4 igraju ligu konferencije.sve zemlje ispod 15 mesata na uefa listi injihov sampion igra kvalifikacije za LS a ostali u ligu konferencija.jedino dobro sto ta liga ce biti slabija od LE a srb je tuda malo ispod 15 mesta pa mozemo da nakupimo bodova i konacno se dokopamo tog 15 mesta.czv je odradila posao,nabila kooficijent i do pley ofa LS su nosici.dinamo isto.a partizan,rijeka su medju 90 najboljih klubova evrope.ostali imaju mali kooficijent
fudbal je propao
Elitizam je pozitivan.. Sjetimo se evrope prije 30 godina.. Moro si cekat ispred ambasada, molit, kumit.. Da te prime
Bicu finnnn, asimilirat cu seee, vjerujem u zapad, u slobodno trziste.. Ucinit cu sve da budem dio vase historijeeee pljiiizzz
To je liga u kojoj izađeš na teren i držiš konferenciju.
Be gone, peasants!