Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istovremeno je jutarnji tj sportske novosti izracunao da je trebalo produziti i vise od 8 minuta. A Kovac koji je dopustio sraman gol Ceske je ostao??? Previdio 3 faula nad golmanom i igranje rukom Ceha kod gola. Nigdje veze
Kad se Hrvatska spašavala u šestoj minuti nadoknade ili u sumnjivim penalima kao protiv Danske,nije im smetalo. Čovjek je produžio igru jer su se valjali po terenu i izigravali grčeve...Nego eto da im ispune posljednju želju u životu, otjeraše nevinog čovjeka.
sta se ima racunati, manje je produzena utakmica turska i ceska u kojoj se sve vrtilo oko sudije. 19 zutih kartona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i gdje su tu greške ??? sve opravdano
Hrvati su pronašli njegov profil na Instagramu i zasuli ga porukama, a on izbrisao profil.
ovo je tip studije ko iz Bh premijer lige, ono ne pravi kardinalne greške al sudi hinjski ono laganini za domaće
Živio Čeferin, njemu je Hrvatska drugi dom.
Hm, pa sada ima manje utakmica, ili mislite da bi trebala biti po šestorica sudija na terenu. Manje utakmica, manje je i sudija. A, vi mislite da je otišao zbog toga što...Ma, nije to!
trebala je uefa da kazni i onog francuskog skota letexiera sto nije gledao var vise puta kad su mitrovica ocigledno povlacili u 16m protiv danska, stamota uefa, samo da prodju slovenci dalje jer je predsednik uefe slovenac.
Ajd ti ga sad baš pretjeruješ,kakav penal i koji k
Pa kako bi se vratio svom talijanskom mužu kuči da je italija izgubila. dobio bi jezikovu juhu
makeliju je muz italijan!?
U Kataru je svaka utakmica produzivana po 10 minuta
Sposoban, ali nisi podoban brate.
Ako je 8min opravdano onda bi dosta utakmica moglo barem 12min nadoknađivati
FORZA ITALIA
Hajde sad ih još vratite u nokaut fazu, pa nek oni igraju sa Švicarskom Onda bi sve moglo proći legitimno.
Talijansko prezime, samo rođen u Holandiji, kako je uopće mogao suditi Italiji! Još mu i muž Talijan...
bravo uefa, lik je kasapiro hr. nek ste ga protjerali. oduzmite mu dozivotno licencu. taj je zeljeznicaru dao 3 crvena i 9 zutih na jednoj utakmici.
sta je kasapio?
Mujke drži se onog ofsajda protiv Nigerije,to vam je domet u nogometu ahahahahahahahahah,još će se to sa koljena na koljeno prenositi hahahahahaha.....
jeste stigli kuci sa hajrom hahahhaha.. Nema vecih ublehasa od HR repke. Godinama se nesto provlace na guzove, na penale itd. Konacno prava kazna, gol u zadnjoj minuti da se malo spuste na zemlju
Trebo mu dat crveni