Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, cist penal, ali prije toga cist ofsajd, tako da ne bi bio dosudjen i da se gledao VAR. A na pocetku utakmice Kross gazi onu djecu, jednog i ozbiljno povrijedi, i zasluzi 2 zuta kartona, a ne dobije ni jedan.
Holandjanin usao djonom jednom turskom igracu. Opasnije nego sto je Kross uradio. Nista se nije dogodilo. Stalno se prica o dva zuta. Uzas.
Dakle čovjek je loš sudija......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sudija upravu 100% i covjek fino objasnio da je bila nedozvoljena pozicija prije toga i zato nike svirao penal i to je sasvim ok
nije mi samo jasno eto receno da je trebo biti, otjerali sudiju. ali sta njemacka ima od toga sto su oni njega otjerali, najpostenije bi bilo da se utakmica sutra igra i nastavi od minute tog penala
Ima jos tri utakmice. I tako bi isao kuci.
Bez razloga,samo je trebalo cijelu akciju odmah pod varom objaviti.
Kad odradi zadatak pošalju ga kući, pa ako je oštetio Njemce i izravno utjecao na rezultat, poništi utakmicu i igraj novu, tada bi dokazali da ništa ne mutite!
Nije on otišao zbog svog suđenja nego što se Engleska plasirala u polufinale.Tako da on ne može više suditi.
A sto drugi Englez nije?
Engleski gigović
Pa bio offside svi su to vidjeli. Ruka jest bila, i bio bi penal, ali problem je sto je prvo bio offside, pa sut Musiale, gdje je lopta onda udarila Chuchurelu u ruku. Aj zdrao
Sve si u pravu, ali onda je trebo svirati ofsajd a nije ni ti tako da mu to nije bio razlog da ne svira penal. Da jeste VAR bi ga ispravio. Čovjek bio najgori sudija na turniru.
samo sto on nije Chuchurela nego Cucurella, aj zdrao i tebi.
SVAKO KOLO U RAZIGRAVANJU SE ZA DUPLO SMANJUJE BROJ EKIPA PA TAKO I BROJ SUDIJA.STO GLAVNIH STO POMOĆNI STO CETVRTOG BILO IH JE 20 KOMPLETA TJ 80.ETO OD 16 OSTANE 8 PA OD 8 OSTADOSE 4 I KOJI HURAC TREBAJU BIT SVE SUDIJE DO KRAJA NA SPISKU? AL SVAKE GODINE PORTALI I ŽUTI TABLOIDI ISTE ATRAKTIVNE NASLOVE LUPE. EDI
Prvo ste nas na stotinu načina ubjeđivali da je sudija upravu, prirodan položaj ruke i slično.
kralju, s kim pricas? s klixom? s uefom? sam sa sobom?
"otjerali ga kući" isto kao do kraja ima još 100 susreta, a on je garantovan bio da će suditi sve... imaju do kraja jos 4 susreta i to sto su ga poslali kuci ne znaci da je zbog toga, nego jer misle da ce druge sudije bolje suditi preostale susrete.
Sve je to ok...da su bili bolji prošli bi....Đaba suze
Po toj logici, Nigerija bila bolje od Bosne! Neke sitnice budu krupne stvari.
A jesu i nasli koga ce staviti. Ko je pogledao nekoliko utakmica Pemier lige, zna da su engleski sudije katastrofa, a Taylor medju najgorima.
Kako je pojasnio Johnson, ekspert za VAR suđenje, UEFA je prije Eura sudijama dala jasne instrukcije da se penali ne dodjeljuju ukoliko lopta pogodi igrača u ruku, a ona bude ispružena prema dole, te iza tijela igrača. Kako je u pitanju bio baš takav slučaj, ni sudija Taylor, ni VAR sudija Stuart Atwell nisu reagovali.