Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ja.
Umjesto da su podržali slabije lige U€FA ko U€FA.
Slabije lige trebaju napokon poceti igrati fudbal a ne ispadati u 1. ,2. i 3. pretkolu evropskih takmicenja. Treba malo dotjerati tribine, treba nekad i zaliti travu na terenu, trebaju igraci malo voditi sportski zivot a ne ufurano glumiti kao da igraju za Real Madrid a ne Tuzla City i ostale kikiriki klubove.
Iduće godine 12 klubova iz lige petice ide u ligu prvaka a prvak BIH i ostalih sličnih liga ide u prvo pretkolo a od iduce sezone devet pretkola
I jedna i druga imaju 3 kluba zajedno da valja, ostalo talasika sama! Jednu sezonu ispadanje prijeti, drugo top 3 😂
Znači engleska liga na trećem mjestu.
al je opet najjaca i najzanimljivija ovo ostalo je sve tarlašika možda eto spanska moze se gledat kad igra real ili barca
Zajedno imaju 3 kluba da valjaju cemu, svi ti klubovi sto nabrajas, sledece sezone u svojim ligama ni u top 10 nece biti!