Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fursata ufatio, nek su ga kaznili. Ne volim nijedan vid provokacije i tacka
Ovaj ko pise je totalno nepismen i kaki ko grlica. Dvoglavi orao se nalazi na zvanicnoj zastavi Albanije i nije nikakav simbol Velike Albanije.
Ali ako si Kosovar onda predstavlja veliku Albaniju.
jos se ponosi time sto je uradio, a ispao obicni *** koji je okaljao naciju i ljude koje zive tu.
Svako postovanje i podrska za novinara samostalne i suverene Drzave Kosovo
Pa imaju vec orla na zastavi, moj novinaru i nije ovo znak Velike Albanije. S druge strane, sta je sa tri prsta, hoce li tu biti kazni?
Bice skakanje na krilima aviona kao nikad u istoriji do sada :)
Kako to im smeta dvoglavi orao? Zar nije on sprski?
Kako simbol Velike Albanije ako im je na zastavi?
Orlovi i vrane lete
Ne pametuj
Sve sami uzivaoci salame
A dvoglavi orao na grbu srbije. Cccx
Balkanska posla
Cemu frka ako neko pokazuje srpski grb? Zato ne vidim nikakav problem u dvoglavom orlu Cara Dusana. Preci ovog novinara bili su sluge Cara Dusana (pod ovim grbom) i ostalih srpskih vladara i velikasa. Ako Bog da, bice opet.
Sve je to kopirano od Vizantije!
Tri se prsta krstimo konju ako ti namjera nije da vrijedjas toliko da znas
@dinarac Tri prsta koristite od 2.svj.rata do danas dan..... Tvorac pozz s tri prsta je osnovao i Volkswagen. Toliko o vasoj istoriji