Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komedija od drzave definitivno
Kako su krenuli mogli bi opet gledati finale u Moskvi
Haj se vi prvo odbranite od ruske agresije
Bilo prvenstvo u Rusiji 2018. Ne može opet.
Jbt iz cije guzice ovi vire kad si ovoliko daju za pravo...naredjuju svima,traze pomoc,osudjuju neutralne...pobjedjuju na eurovizijama,sad i prvenstvo u fudbalu... A sta je drzava razoreno ratom ili se jos uvjek razara da ih niko ni ne spominje zato sto su africke ili azijske tunguzije...
Ide u vražiju mater. Kakvo prvenstvo, de prvo nadjite način da rat stane.
Ako rat stane gube sve adute iz rukava...
Rusija potpuno izolovana iz sporta, nevjerovatno i tako će i ostati dok ne vrate Krim Ukrajini, ili će ga Ukrajinci morati sami vratiti. Podrška za Ukrajinu!