Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrinjski i Velež su prije onog rata dijelili stadion, a onda su komunjare pokušale ubiti Zrinjskog, a onda je došao kraj komunjarama i Zrinjski je vaskrso, ali su nacionalisti posvađali dva oka u glavi - Zrinjski i Velež - i sad glava Mostar ima frljave oči koje se gledaju poprijeko.
Ne vidi se od dima kolko ih ima 😂
ma nek mi puse qrc
Velež je mostarski, a ovaj isprdak je ko da Sinom Han zoveš klubom iz Tuzle. RA80!
Jad
A tradicije i kluba u pm
Kako je stadion kojeg su gradili svi postao vlasnistvo hdz? Velez je ime a vi ste plastika.
Kvazi klub na otetom stadionu, al zato je Stadion Vrapčići Nou vamp za "njihov ‼️⚜️
Otkad je stadion kojeg su gradili Mostarci svih nacija postao vlasništvo SDA?
Svinjski.
Ili poetski rečeno- Zrinja je zaista svinja :D
Ne bali po svinji.reci Babu da ideš na jaciju pa kod Milovana u kafanu na praseće i šljivku. Pa da vidiš kad se ujutru probudiš ko čovjek. Koliko je to u tvom slučaju moguće, naravno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...star klub u pm...hahahahahhahahah...vratite Velezu stadion lopovi UZP-ovski.
Breathtaking
Prodajem motke za plastenik