Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Meho Kodro!!! Niko drugi
Machester ima fantastične igrače. Jedino mi je odbrana malo previše teretna. Maguire se potpuno izgubio, ali to bi Conte sve znao srediti.
Neznam kako će u m.united funkcionisati sistem 3 5 2 sa ronaldom fernandezom i rasfordom
Koliko je samo para skrušeno u United nakon odlaska Fergusona i ništa... Taj čovjek je vrijedio više i od Mesija i Ronalda zajedno...
Da 1:6 sa Fergussonom protiv Citija. Stvari su se promjenile i dok je Ferguson bio trener. Mnogo vece su pare usle u Premier Ligu, a United to nije mogao pratiti. Treba sad doci na nivo koji imaju Liverpool, Chelsea, City. Jos nisu tu.
Ja stvarno ne navijam za United ali reci da United finansijski ne parira spomenutim klubovima je u najmanju ruku idiotski... Pogledaj potrošene novce od odlaska Fergusona i uporedi sa Citijem i Liverpoolom i vidjet ćeš da je United najviše potrošio... Bolje ispasti iz voza nego glup...
A da li je Nusref Musemic zainteresovan?
Dobar izbor
Ako iko moze onda je Conte jedan od njih.