Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nek nasi igraci gledaju susjede kako se bore za drzavni dres bez obzira na rezultat. Dzeki mrsko igrat kvalifikacije protiv jednog Portugala nzm jel tu treba neki motiv kad igras protiv Ronalda i protiv Italije napusti kamp , dan poslije utakmice objavljuje slike iz Dubrovnika e to je osnovna razlika izmedju nas i susjeda prije svega u odnosu prema reprezentaciji pa tek onda ostalo dolazi.
E ovaj gol je dobar za utakmicu jer je vecina utakmice isla u pravcu nekog nadmudrivanja. Sada ce se i Hrvati morati malo vise otvoriti.
@goo316 slabo nesto disete, pozdrav iz tkz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bice to hladan tus ,leden jer sve pobjede hrvatske reprezentacije su samo proslost.
Meni su lupali minuse kada sam rekao da je 80% da Hrvatska nece proci grupu. Sad je 95% i nije hejt jer znam da je Spanija jaca a i Talijani ce ih nadmudriti.
Sad e bih nastaviti sa ponudama?
ovi hrvatski penzioneri su daleko od uspesnih dana. Vidi se tacno da nema vise tog kvaliteta u ekipi
bosnjaci od svog postanaka nemaju priliku na velikim turnirima navijati ZA samo proitiv, sad ce cimburijada pa cete i vi bit svoj na svome
Mi smo jos uvijek u ratu. Imamo separiste koji su sa strane Hrvatske i Srbije manipulirani. Sa tim sranjem zivimo vec 30 godina. Ovo je i veliki uspjeh gdje stojim kad pomislim sta sve trpimo sa strane lose komsijsle politike.
Realno bolja ekipa je pobijedila
fin bajramluk
panci dre standard, ljudi vole fudbal a ne politiku. U nas je sve inat i politika
Zakasnio sam na tekstualni prenos
Nije poniten zbog offsidea nego zbog preranog ulaska poslije penala.
Da je tako, ponovio bi penal
Smjena generacija
Nije ovo tako ni loe zamisli izgubiti od Lihtenstajna
hahahah klixe ne brukajte se, nije ponisten zbog ofsajda nego zbog ranijeg ulaska igraca Hrvatske u kazneni prostor, koji je ucestvovao u igri nakon izvodjenja
Jeste ofsajd. Penal bi se ponovio da je Spanac usao prije izvodjenja penala a zatim i odbrane golmana. Linija je bila 16 m. Ivanova noga je bila naprijed dok je ovaj sutao. To se moze sporediti tim kao da je pucac bio na 20 m i dao Ivanu pas. Kontas?
Tanka Espana samo 3 komada
Znaci ono je crveni a ne samo uti i nije bio abseit.
Oderae ih sa pola snage.hehhe
Kockasti vise ni penale neznaju pucati. Kakva pusiona brato mili
U boj,u boj ... joj joj joj...uh