Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise gledam euro to mi je jasnije da nama tamo mjesto nikad i nije bilo realno
Ne njatke
kuman je tako promasen slucaj da mi nije jasno kako igdje nadjo poso
Polski bunker
Upravo se desio najvei uspjeh bosanskohercegovakog sporta u ovoj godini. Irfan Peljto podigao semafor na evropskom prvenstvu u fudbalu. svi smo ponosni.
jbtmuu
Holandskom napadu izgleda treba pet zicera za jedan go, nece se oni proslavit ovako.
Nizozemci znatno bolji na terenu ali ne iskoritavaju anse.
Bgm iskoristie.
Zagotivio sam Nizozemce od svjetskog 90te. Igrali lopte kao djeca i koristili njihova imena. Golman bio atrakcija Hans Van Breukelen, pa Adri, De Boer, Rud Gullit, Kuman, Rajkard, legendarni Marco van Basten. Eh danas niko ne bi imao hrabrosti da stane u zivi zid Kumanu to tvrdim. Sretno navijam za vas.
Uh burazeru Ronald Kuman. Frajer imao noge ja mislim od celika. Sjecam se pucao slobodnjake bukvalno spicokom. Kad je pukne sto kazes ako prodje 99% gol a ako nekoga zakaci u zidu ili golman odbrani boli ih do sljedeceg prvenstva. Specifican je bio, malo Robert Karlos me podsjecao na njega jer je isto imao prejak udarac.
Da li Barba i Spaha gledaju ovu tekmu, i onu jucer madjara
Ja sam mislio da je Jugoslavenska himna zakonom zabranita
Gdje je clanak o upadu u sarajevsku katedralu tokom mise jutros?
Sta je to bilo?
@kakoetakoe upali neki mladici, sjeli, i bili tu neko vrijeme, te na izlasku se proderali Bajrambarecula
ovi nizozemci imaju odbranu za 5 ekipa da bude top al im je napad tanak
a bogami i vezni
a bogami i trener
PRIKAŽI ODGOVORE (1)