Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuu ja golcine, svaka cast.. Ne bi mi ovdje imali sta trazit i da smo prosli
Sa Savom Milosevicem bi bilo do sad 12:0 za rumune. Taj je u Zenici do poluvremena rimao est komada. Sa njim nas je Luksemburg kantao sa 4 komada. Hvala bogu rijesismonse kuge.
Rumunija me pozitivno iznenadila, mislio sam da ce ih Ukraina uzeti. Svaka cast, nema sta se drugo reci, ljudi ginu za svoju zemlju.
Imaju tu srcanost,timski duh, bodre se medjusobno konstantno. Imaju i podrsku sa tribina,ali i fudbalski kvalitet. Mogli bi vrlo lako u nokaut fazu
Tugo moja, ko nas izbaci.
Pode rashe ih ama skroz
Sve ove uslovno receno manje reprezentacije ginu na terenu, pokazuju kakvu takvu uigranost. Nasa izgleda kao igra gluhih telefona, kao da ih je neko 5 minuta prije okupio i rekao de hajte samo sutajte loptu. Neodlazak nas je samo spasio sramote. :)
Uredak na brodici, i ovi Ukrajincovi namlate zmajeve tj gustere i mi bi negdje isli
Uredak na brodici, i ovi Ukrajincovi namlate zmajeve tj gustere i mi bi negdje isli
Ukrajina...kakvi na ratitu takvi na terenu itaj fudbalu .
Kako bi tek nas izbuili Rumuni...
Sad bi mi gubili 3:0,nije fer...
Kako Rumuni igraju svaka im cast, nemaju igrace neke aman sad i imena ali ginu i to je za skidanje kape do poda. Kod nas izvlakusa svi mladi, ne igraju u jakim klubovima... svaka cast Rumunima
Gdje je Mutu?
Mozete li detaljnije prepricati gol klixovci, vi kad ga docarate kao da sam na stadonu.
Lea, Lea, Securitatea :))