Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna je ovo država kad BHT ne prenosi ovako vazan događaj...ne samo za sarajevo vec i za ostale ljude na citavoj bih koji vole sport...A bht...prenosi neke srpske dokumentarce i ispisuje program na ćirilici...i onda kaze plati preplatu...
@Ecolo Šta ti imaš protiv ćirilice i srpskih dokumentaraca. Ćirilica je jedno od dva službena pisma u BiH a Srbi suvjedan od 3 konstitutivna naroda ! Ovdje se postavlja pitanje zbog čega ljudi plaćaju RTV taksu, a nemaju mogućnost da gledaju učešće klubova iz BiH na javnim servisima !?
@Ecoooo BHT prenoisi al samo za operatera Maj TV
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekad sam imao samo tv sa guzicom, gledao sam ligu prvaka, kup uefa, formulu 1, box, skijanje, svjetska i europska prvesntva, danas imam 5 pametnih telefona, pametni tv, 2 laptopa, tablet i nisam siguran mogu li pogledati postenu utakmicu.
Kupi tv sa guzicom opet.
Prenos ima na sajtu prenisi.live
Mozete besplatno gledati utakmicu na ovom linku https://livesport.ws/en
IMA PRIJENOS NA STRANICI livetv.ru
Ja bih volio znati tok razgovora i dogovora za ovaj prenos tj ko je odgovoran za odluku da tekma bude samo na MOJA TV. I ne znam cemu onda SNIMAK na BHT ??? Uglavnom, da znam ko mi je kriv za ovu odluku ili je jednostavno trzisna politika.
Ko nema MOJU TV, a koristi internet BH TELECOMA, pozivom na 1444 može se pretplatiti na MOJU WEB TV za 1 KM mjesečno i može gledati utakmicu .Dvije su opcije: gledati na računaru ili skinuti aplikaciju sa google playa MOJA WB TV
Zašto bi FK Sarajevo i gledali svi građani BiH
@Roentgen79c pa gledaj ti želju, ah , oni su u Livnu na turniru!
Imaju strimovi
Nema se sta ni gledati. Igrati zbroj golova vise od 3 i samo zaokruziti nakon pola sata
A TV herceg bosne prenosi li
@colman prenosi zrinjski 😆
Moja TV je iz BH telekoma? Znaci mi koji smo na Telemachu ne mozemo gledati?
Najebem se majke milosne takozvanoj BHT1 televiziji !!!!!
ne kaže se utakmicu nego pornić
PA ETO NAREODE PLAČAJ PRETPLATU DA ĐILKOŠI TVOJIM PARAMA KUPUJU OPREMU I PRENOSE UTAKMICU ZA JEDNOG OPERATERA SA OPREMOM I LJUDIMA KOJE SVI MI PLAČAMO Neka MOJA TV kupi reprtažna kola opremu ljude ..i nek prenose za koga kod hoče J A I M V I Š E N E Č U P L A Č A T I P R E T P L A T U . NEK JEDU GOVNA.
Ko je dao vise para za prenos taj prenosi, a i uvijek je bilo da i ostali mogu gledati utakmicu kada plate online. I siv zadovoljni
Pa to su tolike budale, pa pola države čak i više od pola nema "Moja-tv"... Pa to stvarno nema smisla, pa veću će gledanost sutra imati turska serija na obn-u nego jedna takva utakmica sa Koševa... Žalosno!!!!!!!