Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan katastrofalno sudio oštetio obje ekipe drastično, čitavu se utakmicu ulizuje igračima i smješka se ono hinjski nazor kao on vidi sve samo se pravda da mu niko ništa ne kaže, a pogubio konce odavno.
Cim jedan posteni Bosnjo nesto lose nesvjesno uradi ide armija bosnjaka da ga jos popljuje...
Ma realno Peljto je skroz lose odradio utakmicu, ostetio i jedne i druge.
Meni je samo smijesno neznanje ovih sto analiziraju, prema njima var se gleda i u slucaju slobodnog udarca sto pokazuje koliko veze o zivotu nemaju
To je ogledalo stanja u držai, vlata opšte neznanje i površnost.
Gdje su bili ovi komentatori prosle godine kada je Borac osvajao bodove i da se jasno govori o greskama u korist Borca kojih je bilo preko 20 koje su direktno uticale na rezultat? A faul kod gola moze samo debil svirati, ono nije vidjelo faula.
Hoce li sudci odgovarati za posljedice i postoje li uopce sankcije?
Odavno je vrijeme za strane sudce u našoj ligi
Ja sam navijač Zrinjskog i ovo je sve tako ali ako on nije vidio trebao je VAR a mozda ne radi nedeljom...Neriješeno je mozda najrealniji rezultat...A navijači Sarajeva nikako da nauče sa svaki pad dodir nije faul njihovog igraca nesmjes pipnuti ono u nadoknadi mu ni majka nebi sudila jedino za ono bacanje bi mu dao zuti za simuliranje
I sta sad??' Nikom nista?
Koga lažete sa Varom!Neznate ni sami pravila.Na jednoj utakmici iscrtavaju linije sporni igrača crvenom i plavom bojom gdje se različiti djelovi tjela porede.Na jednoj utakmici porede ramena a na drugoj noge.PA DE SE ODLUČITE JELI SE GLEDA CIJELO TIJELO KOJE JE NAJISTURENIJE DA JE U OFSAJDU.Makar u Tuzli je vidljivo 2 igrača Slobode ramena su ispred Veležovi igraca jer su nageti.
Napusti komitet Elmire Pilav! Prodali ste se Vici ! Fuj.
Regularnost?
A šta je sa sporna dva detalja na Koševu u 95 i 96 minuti??
Dok se sistem ne srusi skroz i reinstalira potpuno novi sa potpuno novim "drajverima" neće biti bolje u sportu. u školstvu, u sudstvu, u zdravstvu, u drustvu.
Sloboda ostecena za penal i 2 boda
A gol Slobode iz offsidea i čist poništen gol Veležu?
Sudijske greške su fluidna kategorija
Prodaje se Peljto savezu da moze sudit evropske tekme.