Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako čitav život sebi ponavljaš da si Napoleon procet ćeš da vjeruješ u to ali ćeš završiti u ludari😁😁😁😁
Vrlo je jednostavan odgovor zasto je slave kao da su je posteno zasluzili,a to je zato sto su je i uz jako komicna sudjenja i odluke jedva osvojili,jer da Sarajevo nije napravilo debilne odluke da proda dva dobra igraca ne bi ni uz guranje osvojili.
To "zaslužene" okači mačku o rep, Evrope ne bi vidjeli bez Zeljkovića.
Pa hajde neka sutra Peljto dosudi neki smješni penal u 88 min za Sarajevo i oni tim penalom pobjede, da vidim hocel komentarisati sudjenje… lahko se sada praviti pošten i u svakoj drugoj recenici spomenuti kako je titula zasluzena…
Čestitke svim akterima a u prvom redu najzaslužnijima: Vici Zeljkoviću, Ognjenu Valjicu, Zoranu Grbicu, Milošu Gigovicu, Draganu Petroviću, Antoni Bandiću, Luki Bilbiji. Zaslužili ste gospodo. Doviđenja bh fudbale. Do nekih boljih vremena.
Mala liga, velika nadanja... Trce pretkolo, i kraj nadanja.
Vicko i njegove sudije Srbende vodile Borac do prvog mjesta.
Nije istina. Losa igra Zelej i Sarajeva je dovela do ovog. Cestitke Borcu.
U ovako korumpiranoj ligi vi ste ubjedljivo najjadniji i najkorumpiraniji. Vas obraz moze podnijeti da vam protivnici placu zbog nepravde, tako da ... jeste, zasluzili ste titulu. Cestitamo !!!
Cestitke Borcu i njegovim navijačima. Pozz iz Hevatske
Lazes da si iz Hrvatske. Da si tamo, citao bi 23sata.hr. Gade odvratni.
Ja ne znam cemu nerviranje oko neke "žlj" lige...toliko problema imamo s socijalnim stanjem SVIH gradjana BIH, neimastine, masovnih otpustanja sa poslova i sad bi kao trebali da bistrimo neke odluke, tamo nekih potplacenih cobana, zarad nicega...jbe mi se ko je prvak, kad nemamo drzavu kako treba...mi uredjujemo drzavu od "repa", a ne od "glave"...bitno nam je da li neko zapalio u kaficu, ko je prvak u tamo nekoj livada ligi, a ovamo jedemo pomije
Ispravak naslova *Sudija nas je vodio do nezaslužene titule *