Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stadionu od milijardu eura, na utakmici koju gleda 650 milijuna ljudi oni kao nemaju kameru koja pokriva gol crtu i da svi vidimo da li lopta presla gol crtu? Daj me nemojte zaj****ati. Ovako isto i 2018 godine protiv PSGa nisu htjeli NAMJERNO da puste usporeni snimak gdje je se Kroos nalazio 1 metar u ofsajdu prije penala. Najveci lopovi u povijesti sporta!
hahahahahajf evo Amira Ćosića sa slikom Schevchenka iz Milana živi frajer samo da gleda realove utakmice i komentira haahahhas
Amir Cosic i njegov jubilarni 100ti nick sa kojeg komentarise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je kod nas bila ova situacija Borcu bi priznali gol, a ostalim bi bio korner
Cak i manje bitnim tekmama, opet se drasticno krade u korist Francovih fasista
Mislim da su vec razrijesili da nije gol tj da nije presla. Canal+
Greska i to velika
Nije problem da li je bio go ili ne, jer ova utakmica nije imala rezultatsku važnost. Problem je što LaLiga nema gol-line tehnologije i onda dolazi do ovakvih situacija. Iz onoga što je VAR prikazao ne može se znati da li je go ili nije.
Ja gledao utakmicu uzivo,I bas vidio dobro da je lopta debelo presla . Al I da su priznali Real bi dao jos jedan. Hala Madrid.
zbog ovakvi stvari je premier liga najbolja liga na svijetu.Imaju full opremu sto se tice fudbala
Belinghammmmmmmmmm
Tesko je igrati protiv sudija.
Smijurija, a svakako sudi sudija koji je vec par puta ove sezone ostetio Barcelonu.. tako da nista cudno
Bio je gol
Hajd sto nemaju goal line technology..vec ni kamera dovoljno..Real VARdrid mora titulu uzet. A ni penal nije bio
Desna ruka golmana je iza gol linije. Ovo je pogodak. Užas. Hahaha stvarno nepotrebno od sudije da ovako unakaze derbi.
ko ios gleda ove lakrdije reala