Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simbolično pravo...VAR u Banja Luci hahahahha
kako ce sad bojac i vico biti prvaci
Tačno, pored uvođenja VAR-a trebao bi se malo pregledati sudijski kadar. Ima tu ljudi koji bi trebali snositi odgovornost za najneregularniju sezonu ikad u BiH. Ima također i dobrih sudija koje zaslužuju pohvale. Normalne su greške,svugdje se griješi, ali samo kod nas sudijama se dozvoljava da namjerno i očito griješe. To treba istjerati uz fudbala, kad budu 3 otpuštena i zabrani im se suđenje, tek tada će doći do napretka
tek će sad da bude VAR-anje..
ovo nije dobro za borac banjaluke , iduče seuone biče zadnji
Konstantno se pljuje po ovom Zeljkoviću, a lik je više uradio na infrastruktori nego i jedan predsjednik saveza do sada zajedno.
Uce ih kako varati sa VAR-om
ništa to neće pomoći kad smo ni koruptirani u duši
Tu i treba debitirati
Utakmice se najčešće namještaju kroz sudijsko sjeckanje igre ekipi koja treba da izgubi, sviranje nepostojećih faulova, ne sviranjem faulova, davanjem kartona i svega ostalog što se ne provjerava na VAR-u. A ako i to zakaže, uvijek postoji slobodno sudijsko uvjerenje u situaciji da li je nešto za penal ili nije.
Pošteno! A VAR soba će biti smještena u rezidenciji predsjednika Srbije. Glavni varioci Vučko i Mile.
Nista VAR nece promjeniti. Sa obzirom da su nas na oci varali do sad, gdje se vidi npr offside i bez VARa, opet ce biti isto, sa tim da se Borcu VAR nece gledati jer ce sudija tako procjeniti. Da ne pricam ove neke sitne prekrsaje koji se tolerisu ihracima Borca odnosno izmisljeni za igrace drugih klubova.
Sad dolaze """naj novija var pravila""" product of Banja Luka
Sad kad uvedu VAR na sve sporne situacije, sudije ce zanemariti i reci ce da nema potrebe da gledaju VAR 😂😂
Jesu našli gdje će debitirati. I nju će Vico hakovati i naštimati.