Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradio ogromne pare koje je investirao dalje. S 30 godina pocinje da uziva u zivotu bez ikakvih problema da ne mrdne prstom.
Da li je sve u parama ? Ne bih se slozio,ima svoje razloge zasto je napustio,a pare nisu razlog zvao sam ga jucer
Pametan, uzeo keš i u najboljim godinama sa porodicom odmarati i uživati.
E ako je on Legenda onda sam ja Zidane, nemate pojma o sportu.
imaš ti eto
promasaj od igraca
Bio.je u realu dobar
zaradio, ide sad da uživa, boli ga briga
Igro je za Real Madrid bijo sa Fracuskom prvak svijeta zaradijo milijone!? Sta ceti vise a u Fudbalu sad si gore sad si u 2 ligi!?
PA DOK JE IGRAO U REALU MESI MU JE DRIBLINZIMA POLOMIO KIČMU I ETO TI STAROSTI. NEBROJENO PUTA GA LAZNJAKOM POSLAO PO BUREK. EDI
A zašto legende? U kojem smislu legende.Lik prosječan igrač koji je bio na vrhuncu u Realu kada je imao Sergia Ramosa i Marcela koji su ga činili boljim nego što jeste.Otišao je u prosječan Man Utd i tu pokazao da nije ni k od klase i vama on legenda cccv
V a r a n (j) e (š)
mogao je u Zelju glat
Propao ko Vranjes