Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas mentalitet je cudo, od sviju ocekujemo sve a ne dajemo nista. Krajnje je vrijeme da se pomirimo s cinjenicama da mi nemamo reprezentaciju za velike stvari. Nas domet je C liga.
B liga* i to da je stalno osvajamo da bismo igrali opet A ligu sa jačim reprezentacijama. To je sasvim okej i realno za očekivati. Kvalifikacije za EURO 2028 će biti pravi pokazatelj.
kakav vise pokazatelj samo odgadjamo to vrijeme pokazivanja. upravu je covjek liga C i to je to
Da nije Vasilja, sinoc bi petica pala. Momak nas vadi, a to sto je odbrana suplja i nasi odbrambeni igraci stoje iza ledja protivnickim napadacima a ne ispred u NASEM sesnaestercu, nije on kriv. Vasilj hvala ti za sve sto cinis za nas, sinoc da nije Seje i Ermina bilo bi svega
ne rise i ti molim te
nema napretka dok se uhljebi iz saveza ne istjeraju. to vam je tako pa vi kako hocete
nisu naši toliko loši ali su protivnici u ovoj grupi bolji...svejedno je lijepo gledati reprezentaciju kad igraju mladi igrači...žao mi samo što rukovodstvo niije imalo malo više pedagogije oko Hadžikadunića
pa ne umiju, da znaju igrao bi i Denis i Anel
Savjet za golmane: dešnjaci penal pucaju u golmanovu desnu stranu u 85% slučajeva
Ti prvo kupi prnje i furaj!
Nazalost nismo ni blizu toga da mozemo reci da igramo neki dopadljiv nogomet. U ovom trenutku kakva god grupa da nam dodje nama je mjesto od trece pozicije pa nanize.
izmjena barbareza na poluvremenu ce uci u anale bh sporta.
hahahhaah nebitni liovi i nebitna raprezentacija s 23%
Nemamo mi utakmica u nogama,igraci su mladi podlegnu pritisku.Sejo je koliko toliko drzao zadnju liniju.Ako je Sergej vec trazio zamjenu Gazibegovicu imao je tu zamjenu u Zrinjskom Josipa Corluku.Desni bek fenomenalan sve ove godine.Bezbroj puta je ucestvovao u golovima Zrinjskog ne samo u ligi nego i u Europi.Koliko puta je centrirao za Bilbiju.Jako dobro se krece.Mislim da je Barba trebao racunati na njega.
Nece on iz Zrinjskog samo Velez
Klocevi svaku loptu golmanu vracaju Isto to je radio i Spahic dok je igrao Zasto se vraca golmanu... Zasto
Jednostavno. Golmanu se vraca kad nemas drugog rjesenja, kad nemas veznu liniju koja moze primiti i zadrzati loptu i kad u napadu imas 4 igraca u liniji, a sredinu praznu. Stoperi je i bekovi mogu nabiti, ili vratiti nazad. To je stvar taktike koje nema i strucnjaka koji problem ne vide, a vode igrace.
U rangu smo Andore i Luxemburga i to nam je maximum... Jednostavno nas nam mentalitet ne dozvoljava da budemo pobjednici... Vise je lopta vracena golmanu nego sto je presla centar
Drzava je puna podobnih, za sposobne niko ne mari Otjerano je iz drzave sve sto je valjalo a nove generacije ne znaju i nece da rade i grade Vi ste maximum sto imamo, jer bit ce jos gore
Koja smo mi kanta