Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ima neko da konta koja je logika iza ovog sistema igranja osim one finansijske?
kompromis sa superligom
neki dan De Bruyne je pricao da ih fifa unistava sa brojem utakmica u sezoni i da se sve vrti oko para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FORZA JUVE !!!!!!!!!!
ne pratim vise
Ima li ko od starije raje koja je odrasla uz LP u krajem 90tih i početkom 2000tih da danas prati ovo takmičenje? Čisto me onako zanima....
Jato format je dobar,svak ekipa igra 8 različitih tekmi i imaju šanse veće i manje ekipe da prođu dalje do osmine finala barem!!
Fudbal se pretvara u cirkus. Mi se u klubu svadjali ko ce obuci 10ku, sad je skoro niko i ne nosi, sad su tombola brojevi.Prilicno sam uvjeren da ce se ici ka tome da golova bude kao na vaterpolu tako da ce ucesti i iskljucenja na oar minuta, letecr izmjene itd
Ja sam za leteće izmjene. Igrači bi imali priliku da se odmore, igra bi bila brža zbog svježih igrača, povrede rjeđe itd.
Prestao sam gledati i mnogo mi je zao. Komercijala i novac su sve pojeli sta je nekad bilo divno i kvalitetno za gledati. Ronaldo i Messi zarade za dan sto ljudi ne zarade za dve, tri godine. Jos ovi novi formati, promene, VAR. Gde je ona stara LS od 90tih pa 2005, 06, 08, 10, 12 sve je to nestalo, zar je nestao.
Bolje je ovako. Prije je bilo dosadno. Znači imaš čini mi se 8 grupa po 4 kluba i šta se je bilo događalo je to, da su po običaju 2 favorita iz svake grupe išla dalje, recimo 90%, što je glupost. Manjim klubovima je bilo skoro pa nemoguće da se probiju naprijed. Ovdje sad će biti mnogo zanimljivije.
glupost neviđena, htjeli su superligu nisu je dobili zato su od lš napravili doslovno superligu samo sa imenom lige sampiona, katastrofa format
Sretan ti rođendan Željezničare, 17.09.1921-17.09.2024
Hvala!
I Barbarezu je danas rođ.
Dobar je format ja redovno sa zeljom igram playoff za knockout fazu na football manageru. Pusti snovi jbg
Ovako su poceli i sa formulom 1, pa sam je presto i gledat.
Svijet otisao u k Samo pare, pare, pare
I ovo su ukakili
glup format