Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Real ce navijati samo derpani i pacenici, svi pravi fudbalski ljubitelji i romanticari su na strani Borussije.
Apsolutno. Da necu navijati za trupe generalisimusa Franca?
1:0 za Borrusiu
Kakvu senzaciju... Borussija ako izgubi više novca dobije😀
Navijam za Dortmun još od 1996. ali je realno Real za klasu bolji. Nije to onaj Dortmund sa Sammerom i Möllerom.
Taj Dortmund je bio za klasu gori od tog juventusa 1997 pa je uzeo. Navijam i ja za njih od kad je došla struja nakon rata, čudi me da se ne sjećaš kako je pao juve sa delpierom, zidanom, nedvedom, perucijem..
@KeyserrSoze pobrkao si ti mnogo toga. Nedved još 4 godine bio u Laziu. Sammer Zlatna lopta 1996, Möller u tom trenutku bolji od Zidanea. Reuter, Heinrich i Kohler fantastični te godine. Naredne godine Dortmund ispada u polufinalu od Reala koji dobija Juventus u finalu.
Puno sreće našem Bošnji i muslimančini Edinu Terziću včrs, milina je gledati drugu godinu zaredom Bošnjaka u finalu Lige prvaka, bio on igrač ili trener, nije bitno, samo da ove godine bude drugačiji ishod nego prošle i da naš Bošnjo i muslimančina Terza uzme titulu, sretno majstore.
Terzic po rodjenju ima de papire. Hrvatski mu nisu bili potrebni jer je njemacka putovnica jaca od hrvatske, a svejedno ju je uzeo. Zasto? Jer zeli biti vidjen kao hr trener. Umjesto hr, mogao je uzet bh papire i bilo bi mu isto jer s njemackim moze sto hoce, ali on je ciljano uzeo bas hrvatske. Dakle, edo je hrvatski trener. Fala, bok.
Nije odavno ovako neko bio potcijenjen u finalu Lige Prvaka kao što je to BvB u ovom duelu sa Real Madridom koji objektivno i jeste uz City najbolja ekipa svijeta. To ja vidim kao najveću prednost Dortmunda, otpisani prije zvižduka za kraj.
Kako je podcijenjen kad igraju protiv najtrofejnijeg kluba u ovom natjecanju. Ljudi ove utakmice igraju kao da im zivot ovisi o njima. To je mentalitet nije podcjenivanje.
Navijač sam Borusije nismo favoriti ali jedna je utakmica sve je moguće nadam se pobjedi BVB - a
Mala ispravka: Herr Terzić sam za sebe kaže da ima hrvatske korijene
Real ce pobjediti namjestaljkom kao i obicno
Ovo ce za REAL biti najlakse finale u istoriji bit ce 4-0
Hajmo naši ⚽️⚽️🎉🎉
B V B
Udri Raljavog. Samo udri. Idemo Borussssssssssssssiaaaaa ❤️💪
Sretno Dortmund
Trebaće nam
S obzirom da sam navijač Reala želim naravno da uzme još jedan naslov, a i Modriću bi bila 6 po redu. A opet ako osvoji Borussija također će mi biti drago.
Šta ima navijač