Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siroki bolji ,sretan bod za Želju
Takvih im je 20 bilo ove sezone barem.
VEDRAN KJOSEVSKI
Znaci, zali boze vremena sto izgubi na ovo smece od utakmice. Nema ovdje lige ni za 50 godina!  Ne razumijem kako neko moze biti trenutni lider tabele sa ovakvom igrom. Bolje bi odigrao moj Natron iz Maglaja. Stidi se Zeljo! Jos da dodam, navijanje je perfektno, nema sta. Kao da niste igrali protiv Sirokog, nego protiv Sarajeva. Svaka je druga rijec sa je i be. Ma fuj
Pa ko te tjera da gledaš? Košpice u džep i gledaj tiki-taku Natrona iz Maglaja
2 kluba se bore za titulu, a glavni im igraci Bekric i Zeba, imaju zajedno 80 godina. Kakva je to liga?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta bi s Praljkom
Voli Bog Zelju svog. Zeljo i Sarajevo su ekipe koje mogu napraviti nesto u Evropi, Hercegovci su imali sanse par puta i vidjelo se da him jos uvijek fali organizacije. Zeljo je najorganiziraniji sportski kolektiv u drzavi, dok Sarajevo trenutno ima najbolju skolu,koja ce razliku da napravi za par godina.
zasto Zec ne igra
vratio se jedan bod iz Mostara ...
Kod nas i ovakve stvari nekako prolaze,sve na guzove i na silu,na srecu i nafaku. Zato nasi klubovi u Evropi prime fasung u prvom,drugom kolu.
Ima li željo drugi dresova osim ovih svijetlo plavih ???
Veli golman kad vi ne znate moram ja
Željezničar je psihološki ubjedljivo najslabija ekipa lige!
e moj jarane nisi ti gledo moje Sarajevo
Na guzove Željo moj, sviju mi. Al' hajde, bod k'o kuća. Široki bolji danas.
Ko još prati ovo smeće od lige?
Hvala Veca majstore, spasi nas bruke
Koja je cifra data da Anel Šabanadžović nosi grb Željezničara ?
Sadakasi...
Svaka cast veliki Kjosevski!!! ❤️
Sudeći prema kretnjama golmana i tome što ga je lopta od 2 km/h preletjela u visini podignutih ruku, ovo ako nije namjerno pušteno, onda ništa nije.
haj ne rise vise matere ti