Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motaj kablove
Sarajevo se hvali nekakvom akademijom a igra im Ahmetovic sa 37 godina
jest jarane al zato igra veliki pidro, Jordi Alba za sirotinju hahahahhahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veliki si Brandao! Hvala za sve! MUSVDG
Bravo Rođeni!!! Gazite pitare!
Pitanje Dali Velež igra ponovo na Grbavici u EU kupu šampiona ili kako se već zove.sorry!Nisam iz Bih ali gledao sam prošle godine protiv Šveđana atmosfera je bila ludnica
... ne znam koje više ne volim ! 🙄
Što bi rekao dr Arslanagić, SARAJEVO ZDRRRRRRAVO
Fk Sarajevo postalo obicna pijaca za prodaju majica i trenerki
trijumfalan ?? umjesto pobjednički = rječnik robova
Mozda iducu sezonu nikako i neici u mostar...gorivo,cestarine,hrana...uštedilo bi se.
Drage Sarajlije nemojte psovati sto je Velez dobio, sve je ovo BiH, nasi klubovi, ma za koga god navijajte postujte druge i drugi klub. Nadam se da je danas atmosfera u Mostaru bila predivna kako i treba da bude👏
Sarajevski klubovi u novoj državi dobili su preveliki publicitet. Bahine hvalospjeve na huliganstvo itd. Pogledajte tabele, bivše lige. Često pri dnu, 2 go 3 generacije malo iznad prosjeka,znamo kako su se titule dijelile. Velež je gigant bio sa MALOG grada sa Neretve. Sloboda jaka. Sad kao 4 i loš plasman.
Hebo majku kad se sjetim Selimovića, u njegovo vrijeme se igrala europa konstantno i to kakve utakmice, osvojena dupla kruna, počeo se stvarati neki brend, privatizacija fazoni, euforija i nije nam valjao. Dobro se sjećam u Mostaru pred kraj njegove karijere u Sarajevu, psuju mu ženu, dijete ma sve najgore. I evo gdje su nas ove dvije dronfulje dovele kroz par godina.
covjek dao 3 gola i od 18 klixovih slika, njega nwma ni na jednoj, e ne mogu da vjerujem hahahahs
vratite Sabrinu klocevi
I Jahica zalizanog. Visockog hedijasa i ublehasa.
Problem Sarajeva kao kluba a i Sarajeva kao grada je mentalitet. Taj užasni bošnjački fukara mentalitet u kojem je glavni cilj kako sebe ugraditi. Raskućili bi američki budžet samo da kući donesi sto mara kako oni kažu. Fukara.
@ZLATNI Glavni problem Sarajeva je što su se nakotile došlje koje koje su sa sobom donijele mentalitet kao da su pobjegle iz Biafre i pokradoše sve živo.
Nismo mi ni za federalne lige binde jedne skinite dresove napustite svetinju svi, i vi na terenu bind, vi u upravi binde male i ti mirvicu keru zajedno s njima
igrači sarajeva su klasični plaćenici...nigdje zara, ničega