Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma velez prava ekipa nema sta, sretno protiv aeka rođeni
Velez se vratio. Kamenjarski Srbi mogu samo da pjene od muke. Njihovi klubovi ce putem Aluminija. A oni putem Zagreba, Minhena, Dablina………………….Ima pravde, ima boga, ima Veleza i Starog mosta.
Svi vole Velež ! Samo ne smiju da kažu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
velez je najaci iskreno al kod nas se nikad ne zna ,,,,,
Uvijek sam mislio da su nam Srbi najveći protivnici. Međutim, prevario sam se. Škutori su ipak 10x gori, podmukli, mudriji neprijatelj. Skutorijo zapamtite ovo: Majorizirat ćemo vas, svest ćemo vas na manjinu, Romima ćemo dati veća prava jer su 100x bolji ljudi od vas!
Izabrat ćemo vam Sejdu pjanduru da vas predstavlja hahahahah. Ubacit ćemo svoje ljude u dom naroda, ništa nećete imati, padate na 5% i tako vas gasimo i pretvaramo u manjinu. Zapamtite, prije ćemo Romima dati entitet nego vama!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve 5,ali penal je u rangu onoga za Engleze protiv Danske ako ne i gori,..ali za svaki slučaj je trbalo svirati,nastavlja se lanjski scenario,tko je imao najviše penala,..
Muuuu, muuuuuu
Ako stranke ljevice budu pametne i za nosioce listi za kantonalne skupstine postave Hrvate iz ljevice, mi Bosnjaci cemo za njih glasati da ti Hrvati udju u kantonalne skupstine. Odatle cemo ih delegirati u Domove naroda i srusit cemo HDZ i Coviceve iredentiste. Hrvatskoj iredenti se moze zadati udarac ako Kojovic i Niksic budu pametniji i ne budu prodavali Covicu FBiH kao sto su Irma i Boska prodale Mostar i toga se plasim.
cestitke!!!
Zbilja milina gledati..igraju za oko prelijepo...ponovo ce biti akobogda u prva 3 kluba u BiH..ako ne i Prvaci BiH
AEK sljedeci!
Velež treba da ima podršku protiv AEK+a ko da je u Mostaru. Samo bez ove bakljade. Malo kazne da plate što su zaradili prolaskom. Ko kim dijeli crne majice ? Šta se radi !
Samo naprijed Velez! Ponosim se sa svima vama, i svime dosad postignutim!
Iskreno.. ja neam pojma sto volim Velez. Nit rodjaka kakvih u Mostaru .. al et. Srecno protiv AEKa. Navijam za Velez iz Tuzle.
Takođe i ja iz Bihaća nikog nemam u Mostaru al srcem navijam za Velež
Velezu ljubavi moja❤❤💣💯💯
duda najjaci
Majoriziram ti majkaru da zavrti oci ko kurban
solidna igra, nece u gol u prvom, golmanu pošušja svaka cast, lik je branio odlicno. Ali na kraju ipak "rutinski". Dobro je
Ima nesto dobro u tom Velezu, mogu oni da igraju protiv i veci klubova u evropi.
Najviše mi žao onog paćenika As-a koji čeka godinu dana da Velež izgubi.