Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj kiksao pa nije velez Bajern gluho bilo pa od A ndorskih amatera su izgubili primili 5xkomafa manite vise veleza
Velež je Bajern za bh klubove
Ovo samo dokazuje da nam je liga toliko domaćinska da se skoro svaki tim smatra favoritom na svom terenu. "Čast" izuzecima.
Sloga se branila - Velež bezidejan.
Ovome što demantira ko je ponos Hercegovine kad dr Čović moze reći zasto nebi i ja ..o tome vremena koji govoriš Mostar je bio jedan grad i bio jedan klub za koji su svi su navijali za njega i igrao je najljepši nogomet a ovaj sa njim apsolutno nikakve veze nema osim imena a mogu komotno igrati u zelenim dresovima
Velež ima možda i najnogometniji stdiončić u ligi,kad pogledaš tribine,travnjak...sve ostalo čini se da je upitno
Velež ima možda i najnogometniji stdiončić u ligi,kad pogledaš tribine,travnjak...sve ostalo čini se da je upitno
HZ
Samo je jedan Ponos grada Mostara i Hercegovine HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR...P.S. ajde sad minusima potvrdite to ...kmeee kmeee kmeee
realno druze, koliko god ti volio zrinju, a drugi negdje mrzili, to nije istina. koga god da pitas, ma odakle god da je ta osoba, reci ce mostar - velez. zrinji svaka cast posebno u zadnjih par godina, ali reci ponos mostara i hercegovine tesko.. ako cemo citavu hercegovinu gledati kroz jedan klub j38iga onda.. isto ko da kazes da je sarajevo il zeljo ponos sarajeva ili da kazes czvezda ili partizan ponos beograda.. lakse malo sa kategorisanjem i bezveznim provokacijama :)
Biće na proljeće ,,A sad adio,,,
Federalna je sve blize vrapcicima
zreli za federalne
teška borba za opstanak, gošk i Sloboda su sigurni putnici za niži rang. jos dva se traže između Veleza, Igmana, Sloge i Radnika.
Nije kiksao niti je nešto veći od Sloge Meridijan. Realan rezultat dva slična tima
gdje gori rođeni ? nešto ne štima ?
Lose je Velez otvorio sezonu vjerovatno nije do trenera.. nesta ne valja
Mala digresija, nije Velez kiksao, vec Sloga.
Prvo nauci sto znaci digresija...da ti pomognem,kada skroz odstupas od aktuelne teme!!!!!