Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam doduse samo drugo poluvrijeme ali sasvim dovoljno da potvrdim ono iz prvog kola sto sam rekao a to je da je Siroki dobio Zelju slucajno i da je losa ekipa totalno tj jedna od najlosijih u prvenstvu. Velez polako dolazi sebi i bitna pobjeda za povratak samopouzdanja i mogli su sigurno dati jos jedan gol pogotovo iz prekida glavom tu su opasni. Dizu samopouzdanje a ovom igrom Siroki ce se boriti za opstanak.
Ja se sjecam tj upratio sam koliko si pisao za Zelju protiv Sirokog da si zadovoljan sa igrom Zelje, da ima dobru ekipu da je Tomic spasio Siroki i da su losi i sretni koliko su teski. Ispostavilo se da si u pravu mada za Siroki se vidjelo da su losi ali ipak je bilo 0:1 pa od komentara ne mozes nista reci. Generalno uvijek napises skoro kako jeste ali bez vrijedjanja sto je rijetkost na ovom portalu kada je fudbal u pitanju.
Hvala Top. Ja sam Zeljovac od A do Ž ali pisem kako mislim da jeste. Prosle godine sam pisao kao sto i jeste za Zelju a ove imam nadu i vjerujem u borbu za evropu. Titula ne mada bi dobro dosla ali nije realna po mom misljenju. Tako napisem i za kone sa Koseva i pohvalim ali i naruzim i njih i Zelju ako su podbacili. Nikoga vrijedjati ni pod razno, pecnuti Pitare jaranski kao i oni nas je maximum zezancije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Velez
Wow
https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/ueeldb
Borac rutinski odradjuje.
Evo gledam malo Borca i Slobodu. Jbte ljudi obezbjedili najmanje grupnu fazu KL a na stadionu nema 2000 ljudi.
Velež valjo želji ko Amar osim.
Kako ih lazima izlevatise pijacari.
Me morate vi odgoditi
Klixe kakva vam je to tabela. Vi onom politickom projektu iz Banjaluke vec uknjizili tri boda, trenutno 0:0
Siroki je klub kladionica,danas mi momak malo upuceniji govori 2 ko kuca,svi koji imaju kladionicu sponzora kad tad bar jednu utakmicu moraju namjestiti za kladionicu a pogotovo Siroki.
siroki neka mala ekipa nidje veze
Bolje da je Siroki prihvatio odgodu utakmice haha
Ovo će opet svako svakom bodove uzimati. Drago mi zbog mog Želje što je dobro startovao. I proziv Širokog je trebala biti pobjeda. A ova odgađanja utakmica se ne smije dozvoljavati. Nije zbog Zrinskog ili Borca. Nego zbog ozbiljnosti lige. Ako nemaš 22 igrača, a imaju svo šalji juniore.
ofirna providna cijela liga fol ovi viroza i dobiju ih a ovi rastave nk zeljenicar na proste faktore i onda nk zeljeznicar dobije veleza
Fk Željezničar! Kada pišeš sine to ime ustani
Rastavimo ti ... na proste faktore.
ovde nesta zestoko stima siroki dobije zeljeznivara u gostima ,izgubi od veleza a zeljeznicar dobije veleza liga sumljiva cijela a nije ni cudo sponzorili lige i klubova 4 kladionice
pa da je fudbal takav kao sto ti mislis niko ga ne bi ni igrao ni gledao.
Namjestena tekma 100%,puno posla za SIPU sto se tice kluba iz predgradja Mostara,koliko je Listica dobila love preko kladionice