Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rođeni su razbili i valove Neretve da probiju obruč, a ne selo ❤️❤️ Mostar je to gojio 🇧🇦🇧🇦☝️
PUČE PETARDA gimme five 🖐 🔴
Ovaj Velez prije 10 tak godina proda utakmicu protiv Goska samo da Sloboda ispadne a da dodikovci ostanu, ajd nije mi cudo sto je je Zeljo dao Leotaru al nisam se nado od Rodjenih i nikad niko nije ni pomislio da pokusa razrijesit tu namjestalju u kojoj su bili ukljuceni Velez,Gosk,Leotar i Rudar i Zrinjski...tuga
Bojim se da ce nas Vasoski i njegova napadacka igra upropastiti i da cemo ovu sezonu zavrsiti bez zvake u dzepu. Velez favorit u Kupu i ako nas oni ne oderu nece niko!
Ljudi će nas razmontirati u kupu.
Ovako bi zrinjski razbuco velez :))
1 pretkolo je vaš Max
Jos da skinete petoktaku!!! Nisu je dzaba svi bacili samo tu i tamo u rusiji i srbiji jos ima
Bruke ove Sarajevskih timova nigdje u Evropi
MUSVDG🔴⚪️
Ohladit ćemo ih u finalu,bez brige 😉
Nemoj se samo sledit hladeći havetu ba