Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Vico može, glavni sudija iz Beograda, pomoćnici Jagodina i Novi Sad, četvrti sudac Kraljevo, a kontrolor suđenja iz Kruševca
Vici je dajdza Dodik eto sta smo dopustili da on bude prvi covjek fudbala
@JulianAssange: Odakle znas da je religiozan? Pitao si ga?
Idemo Veleže do TITULE !!
Cisto mijesanje politike u sport da Vico kojem je Dodik dajdza bude na celu saveza kako ovo UEFA dopusta
Polako ali sigurno
Jbg sad. Možda bi pored sudaca Velež mogao iznajmiti i ekipu Bayerna ili Bor. Dortmund da budu sigurni u pobjedu?! Kada je sve namješteno, nelegalno, neregularno zašto igrati takvu ligu. Logično bi bilo rasformirati je i poslati sve u p.m.
Idemo u Evropu ako nas sudije ne pokradu kao po starim navikama na siromasnom korumpiranom Balkanu gdje za 50KM kupujes politicare,novinare,sudije...
Možda da i neka strana ekipa odigra umjesto Veleža. Recimo Real Madrid.
Poziv za sve navijace,simpatizere i prijatelje Veleza.Kupimo karte za predstojecu utakmicu i pokazimo jos jednom sta nam znaci Velez.Samo hrtabro Rodjeni mozete ih dobiti bez obzira ko ce suditi.
Već su počeli kmečati.
MOSTARSKI DIV SE BUDI !!!!!
Treba dovest četiri Eskima da ovo sude i dat im po sladoled.
Odlican zahtjev! Ne dozvoliti nogometnim i sudijskim analfabetama da uniste ono sto najvise volimo: zelju za spjehom, i sto je najvaznije regularnom sampionskom titulom!
Cijenim Velez, al ovakvi zahtjevi dolaze kad jednom u 30 godina igras ovakvu utakmicu. Zasto to ne traze drugi klubovi. Velez jednom dosao pred vrata raja i odmah strah. Ostalima ovo svakodnevnica.
Bebek iz HNL-a sa svojom trojkom za ovu utakmicu idealan tim...
Zgazite ih Rođeni!
Prestanite srati više nacional-fašistička bagro.Ovdje je riječ o KRPENJAČI/BUBAMARI..A ne ratovima. Kakve crne strane sudije?? Igraj,i pobijedi Veležu moj...nema druge.Ako misliš u Eu.ligu..samo naprijed.A moje Sarajevo je šampion❤❤🏆
Dajte nam Mike Dean-a :D
Samo im slomite igrace, prvog ovog Vranješa ! Pa makar i zijanili
Nisam ni očekivao ništa bolje.