Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta fali,kad su ti isti uspjeli izlobirati da luka dobije iako nije zaslužio,uvijek se gura neko iz hale madrida,ništa neobično.
Benzema ju zaslužio sigurno.
Apsolutno zasluženo, igra u životnoj formi
Ibrahimović je svojevremeno najbolje objasnio "borbu" za Zlatnu loptu na primjeru Lea Messija: Leo se nikad nije borio s igračima Reala, već s Florenitnom Pérezom. Real ima najjaču PR mašineriju u evropskom fudbalu. Benzema je na individualnom nivou imo lošiju sezonu i od Messija i od Lewandowskog.
Benz, Lewa ili Salah
Ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji pišu da Lewandovski zaslužuje ZL prije Messija. Lik je samo golgeter i još uz to igra u najjačem klubu na svijetu i opet po statistici ne može da bude ništa bolji od Messija ako gledamo golove + asistencije. Dok je Messi ovu raspalu Barcelonu bukvalno sam vukao i prošle sezone, a i svih prethodnih. Zamislite kakvu bi tek Messi imao statistiku da igra u Bayernu, a da Lewa igra u Barceloni... Razlika bi bila tolika da ih se ne bi moglo ni porediti..
Ako dobije messi bit ce veca nepravda nego onda kada je modric osvojio.
Messi je u 2021 godini bio više puta igrač utakmice nego Benzema i Lewa zajedno. Tako govori statistika. Stvarno bi bila sramota da najbolji igrač dobije ZL :D Zapamtite da fudbal nisu samo golovi. Pozdrav.
Zbog čega Benzema? Po svim mogućim statistikama, a i po trofejima je iza Messija ove godine. Ne samo on, nego i svi ostali. Jedino je Lewa ispred njega po golovima. Messija su zakidali za zlatne lopte zbog Ronalda iako je po svim mogućim statistikama bio bolji od njega, ne vjerujem da će to sada napraviti i zbog Lewe ili Benzeme.
Messija su zakidali za zlatne lopte zbog Ronalda iako je po svim mogućim statistikama bio bolji od njega 2016 i 2017 godine. Još je one 2016 godine Messi imao 59 golova i 31 asistenciju i nije dobio zlatnu loptu. Stvarno nevjerovatno. Bila je veća razlika u statistici nego što je sada u korist Lewe u odnosu na Messija.
Ne bih se složio, Mislim da Lewa ili Salah zaslužuju Zlatnu loptu prije Benzeme.