Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad otjerat Aylu i qurave iz sfka i imamo se cemu nadat!
Nema od nade nista..u Sarajevu su bitne pare a ne kvalitet rada trenera sa djecom....kvazi sampioni u laganju drustva i roditelja...cin izvire van Sarajeva vidi se nered teski fudbalski...
covjek prije 4 godine kupio stan sa garažom vrijednosti preko 250.000 KM.. šta ga briga...
dolazi Boban iz Posusja i Maksimovic trener Leotara
ma ima posla ko hoće raditi :)
Kakve velike to su redovne promjene koje se desavaju svake godine. Kontinuitet vodjenja kluba nikakav
FKS = ZADRUGA!!!
Ovi "navijaci" koji prate klubove gube vrijeme troseci svoj zivot na necemu od cega nemaju koristi. Ostavite se Sarajeva, Zelje i svih tih gluposti. Ako vam je do nogometa bolje vam je da igrate termine i radite na vlastitom zdravlju. Klubovi su firme koje vrte pare, nema tu vise ljubavi prema navijacima....pamet u glavu.
To su kozmetičke promjene.Klub tone od dolaska nazovi investitora,pogledaj samo naručenih članaka u kojima se veliča anonimus Mirvić. Ko je taj čovjek i odakle se pojavio? Novinari bavite se malo istraživačkim novinarstvom ne mora valjda sve Slobodan Vasković. Korumpirana stoko,tražite neka prava za novinare,a obični ste plačenici.
Jos da ode kamiondzija i bice dobro.Emire sve ti fuckamo, lopove obicni!
Mrš, Sumter, aufwiedersehen, sayonara, adios, go.to.hell
Samo baklava je problem. Džaba Emir kaže ogračima, slatko vas pravi sporim, ali ne... Opali po hurmicama, baklavi, itd.,..
Izlevati ih Emir na foru dva puta
Ko fol otišao a opet ostao u klubu Mirvić se šprda sa njima
Anela Potura treba biti razriješena funkcije u FK Sarajevo! Osoba koja kako obrazovanjem tako ni kompetencijama ne zaslužuje biti tu!
povedi sa sobom i abubakara jedini tamnoputi igrac u ligi koji manje kondicije od mene ima
ma bez 4 zvucna pojacanja nema nista od ovog pa taman da se citava uprava razidje i nova dodje uglavnom krenulo je dobrim redom
Tjera se sitna buranija a velike ribe i dalje plivaju,klasika bosnjaka korumpiranog i prodatog