Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ako bude istina on će biti najveće pojačanje za Real sledeće sezone Xavi ostani 😂😂
Barca da se rijesi De Jonga i uzme ozbiljne pare za njega, realno igrac koji je ubjedljivo najmanje pokazao kod svakog trenera jer mu daleko vise lezi sistem igre sa dva zadnja vezna na sredini, a Barca to ne igra, da se rijese Lewe (bez obzira sto je klasa godine su ga prestigle), da se rijese Ferrana Torresa i da krenu graditi ekipu oko Cubarsia, Gavia, Pedria, Fermina i Yamala. Sve ostalo ce biti put u dublji sunovrat dok financijski ne isplivaju..
svaka cast za komentar, 100% tacan. ostavit gundogana da ulazi s klupe, da smiri utakmicu i da edukuje ovu djecu
Hadzibegić preuzima Barcu..
Znači ostaje Barcelona u rangu Seville, Valencije,ekipa za sredine tabele.
Ovo najbolja vijest za Real Madrid, molim eto Boga da ovaj ostane na klupi 😂👌
hee moj jarane, real prosle godine bio redovna musterija barci. al ne da tebas da barca dovodi igrace, jer rusi ffp. haman perez malo platio da se barca sankcionise
Hahahaha Hala Madrid