Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto Peljto u zadnje vrijeme ne sudi ili se meni čini?
Sta radi Ceferin, ober kriminalac u Uefi!
Valjda slovenski nije slovenacki ccccc moj boze novinaaraa
Ceferin uveo svoj zakon da ostane na poziciji,gura ovog krimosa…Za Uefu se znalo da je krimi oganizacija ali slovenci su dokazali to
Sve ove lige od slovenije do turske što su preofirno namještene a uefa ni prstom ne mrda je cefetinovo maslo. Lijep dogovor, vi radite sta hocete a ja dobijem rukice u zrak kad treba.
Covjek je lopov svjetski. Korupcija na nivoju. Ima firmu kobajagi tak da sve sto je tamo napisano da su ti ljudi radili u bijeljini vjerujem da on radi.
Kulturna korupcija na visokom nivou. Po standardu FIFA i UEFA.
ima sigurno 5-6 kvalitetnijih sudija od vincica, ceferin odradio svoje
Zamalo Vucic da sudi i finale lige prvaka jbg
Pogurao ga Ceferin hladnoo, toliko boljih sudija od ovog starletara.