Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasnije će da bude svi rasisti a lik se fakat ponaša kao maj i arogantan a mnogo dobar igrač!!!
Iskreno, on je samo dobar igrac u vremenu loseg fudbala, u vremenu Raula, Ronalda, Zidana, skupljao bi lopte
Plačko i kmečavac.
Zar taj uopšte ima dobru stranu?
Ovi južnoamerikanci nisu baš dobri u vugla, to se mnogo puta dokazalo. Dođu iz teškog siromaštva, svojim umijećem igranja lopte steknu slavu i novac, a zatim zaborave na skromnost i loše dane života. Mnogo je dobra poslovica koja kaže 'U zlu se ne zanesi, u dobru ne ponesi'. Nekad su fudbaleri imali gospodski karakter.
Zna da GA nevole I to dalje provocija ma navijaca rijec ce biti nece njegova to treba da svati
Tip je od početka ovakav, prema svojoj i protivničkoj publici. Sad kad je dobio konkurenciju a čak se nagađa da bi mogao biti i prodan u Arabiju sad opleli po njemu. Meni se on nikad nije ni sviđao, osim što je brz ostale kvalitete nema. A brz je i zekan
Pa i ja bih provocirao da sam na njegovom mjestu. Vec 4. penal u 5.kola im sviran. Mogu raditi sta hoce i vrijedjati protivnicke navijace kad su zasticeni kao medvjedi. Masinerija je to citava.
Na lijanu
Rijetko danatvro lik i prosjecan fudbaler. Mislim na Viniciusa.
Žvaljo.
Mijatović sve dobro rekao! Da li je Vini zaista skromne inteligencije pa ovo ne razumije ili svjesno provocira da izaziva reakciju da bi glumio žrtvu poput naših nacionalista koji vrijedjaju druge narode da bi izazvao reakciju tog naroda a onda se predstavlja svom narodu kao žrtva jer je iste nacije kao moj narod i normalno moj narod me zavoli i glasa za mene! Džabni glasovi!
Prvom prilikom kad bude crveni dobio plakat će o rasizmu
jeste osjetljivi, normalno da ce slavit go sta je problem
Da meni pokaze prstom da sutim odma bi on cuo, ua ua ua ua ua
King Vini
Crnicius.
Nastavlja gdje je stao prošle sezone