Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu konačno neko sposoban. Sad još dokaži na terenu
Iako mi nikada neće ''sjedati'' ovaj nacionalni ključ, sad su se bar potrudili da izaberu stručnog čovjeka. Nestorović je bio ubleha tipa Tulić.
MARINOVICU RADI DOBRO DA POSTANES I SELEKTOR A SELEKCIJE MANI SE NESTOROVICEVIH KOVERTI I OTKACI SE KRSTAJICA DA TI UZIMA TALENTE ZA SRBIJU ----- SRETNO MARINOVICU
Sretno majstore
Sjajna odluka!
Samo nek je ona neznalica otisla.
Napokon dobar odabir za selektora ove reprezentacije..
https://www.facebook.com/Bakir-i-cijela-sda-u-zatvor-873183202823163/
Zasto uvijek po nacionalnoj osnovi? Zasto?
Puno uspijeha nemoj biti ko sto su bili tvoje kolege da uzimas igrace preko Mendzera.
Dobar domaci strucnjak, puno srece pa akobogda da nekad preuzmes i seniorsku repku.....
I dalje smo u fazonu nacionalnog ključa, al haj bar ovaj put izabraste stručnjaka koji je "Sir Alex Ferguson" za onog jadu Nestorovića. Puno sreće Vinko.
BRAVO! Odlična odluka, nadam se da će upjeti nešto više napraviti od prethodnika, šta više vjerujem da hoće, on je trener za njih.
jedan od boljih trenera
Cestike savezu na izboru gosp. Marinovica za selektora,nadam se da ce uspijeti napraviti sa nasim mladim zmajevima velike stvari