Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vrati se Visca...
Vidi sto klix promovira ovog izdajnika
Lik koji vec vise od 5 godina nezeli da igra za reprezentaciju BiH vam je heroj, a onaj momak Ahmedhodzic koji je iz nekog razloga bio napustio kamp nogometasa vam je bio izdajnik.
Još jedan što smo ga oćerali.
Kakvi komentari,Sada bi nam dobro dosao a kada je promasio penal svi smo ga pljuvali da od njega nema nista.Kako smo samo dvolicni
Takvi smo mi, međutim baš bi nam dobro došao ova djeca nikako da se sastave sa loptom dok igraju.
Ma nije samo tad. Vazda je on bio pljuvan. Zaboravili smo mi da je zbog nas i otisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek bi rekao da poslije provdednih 11 godina u klubu nece slaviti al jbg
strasan igrac vazda bio, steta sto je prerano otisao iz repke
Visca vrijedi ko pola repke ako cemo iskreno,momak ja radilica i ima znanje i iskustva sto se tice fudbala,u najboljoj je formi od svih nasih u repki,da nije povreda igrao bi sigurno do sada u ligama petica !!
Zbog uzasne odbrane zadnjih 6 godina nije nam napad mogao doc do izrazaja a sad kada je odbrana iole tehnicki potkovana sve sto valja otislo u penziju. Doduse jest star ali bi mogao sigurno pomoc. On i Esmir na krila ijaooo. Sport je zlo.