Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vladane pusi ga hahahahah sam se sjebao lik.
znaci ipak sinavla
Neka se poklopi samo se dodatno sramoti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jesi ko klen kada se zaleti na mamac...
Hahahah glupane đikanski ni osnove ne znaš hahahah sad igraj za Radnički
Džaba tužba, pravila su kristalno jasna i definirana.
e cuj tamo neki vladan kovacevic tuzio fifu i budala se valjda nada pozitivnom ishodu. sreca mu je pa ima talenat, inace sa ovakvom inteligencijom krajnji domet bi mu bio rad u nekakvom skladistu gdje i golubovi ulaze.
To zna Agent od Kovacevica da Bosna i Hercegovina nece nasko biti na EP, SP!?Zato gurajuga da bude u Reprezetaci srbije da ode na EP SP daga prodaju!?
Izjavio Vlahović, kaže kresnut će mu ženu i bez da bude golman Srbije. Iz sažaljenja, ako mu FIFA dozvoli naravno, ne znam kakva su pravila po tom pitanju.
Vladane ma**ne, napusi se ku*cine
Malo teži kozojeb
Sad brani za Zanzibar.Fuj govno prokleto
FIFA utvrdila da nije prirodan vec GMO srbin
Bosnjacki pravoslavac hoce da igra za srbiju. Sad mu niposto ne treba dozvoliti ni pod kakvim uslovima da zaigra za Bosnu.
Heehee momčino nisi gtjeo igrati za državu gdje su ti korijeni pa sad plači.Učero si sam sebi,nije mi te žao.
E mučenik 😄
Nek igra za RS po seoskim teferičima, i turnire pokrajina.
Keru jedan dabogda u Tekstilcu završio gdje ti i jeste mjesto
Gdje je sad onaj njegov menadžer da kaže “Vladan je prirodni Srbin, i logično je da želi da igra za Srbiju..” ili tako nesto… hahahha al usraše čovjeku karijeru