Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek dodje na stadion i gleda kako igraci trce i dobije mjesecno 270 hiljada maraka pa to je ludost ako se zna da vecina ljudi na svijetu toliko para nece dobiti za teske poslove ni za cijeli radni vijek
Pa sto ti nisi taj neki 'covjek' kad vec mislis da se samo gleda igrace kako trce, vec si ogorceni ja6o na klixu?
Hallo igrači igraju !! nema tog selektora da će nam poboljšati fudbal /nogomet samo jaka liga izbacuje odlične igrače !!!,, matematika jasna?,,haha
Inace Alzir velika sila. Vico to dok podjeli Izvrsnom odboru i uhljebima ne ostane nista za selektora. Mada nisu ni imali para od Fife i Uefe, no za to us sami krivi.
Stručnjaci za fudbal?! To baš djeluje onakokad smo mi igrali lopte, nije bilo stručnjaka, ali se znalo ko zna, a ko je papak, sad evo dođoše do nakvih stručnjaka, ni manje ni više nego za fudbal!
Ali zato sa prvim neuspjehom ide mu galama lokalnih čađavih i tjeranje.
znaci isto kao na balkanu?
Jal ovaj naš ?
Da nas je,nisi cuo za njega,jer je gospodin,usput vrhunski trener...zato znas za Bazdarevica,Hadzibegica...
Imao je uvijek rezultate gdje god je bio,complimenti!!!
Kad je preuzeo Bordo, klub propao u drugu ligu nepovratno