Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu što je u privatnom životu lik obična nahlada, ali sve što je učinio i način na koji je to učinio za reprezentaciju BiH mu se ne može i ne smije osporiti. Današnjim reprezentativcima bi mogao držati časove fudbala, a da ne govorimo kako bi se svaki od njih trebao ugledati na njegovu požrtvovanost, profesionalizam i na činjenicu da nikad nije odigrao meč, a da dres nije natopio znojem. Velik si Ognjene!
Dobar nick
Hajde ne seri, nije mogao igrati za Srbiju pa daj šta daš, da se proda negdje. Serem mu se na svaki minut odigran za reprezentaciju i onom ko ga je zvao u istu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ironija je što momak sa četničkom tetovažom odigro bolje za Bosnu nego ovi što se kunu u nju
jebiga majmune.Opet i da si ginuo za BiH nema mjesta takvim kao tebi sa Cetnickim Tetovazama.jednostavno si glup i hajvan
Ogi je davao maximum u repki, privatan život i lične stavove neću komentarisati, samo ću još dodati opasku da će nam dugo faliti dvojac kao što su bili Vranješ i Spahić..
Mi necjenimo ove sto su realni i otvoreno zastupaju svoje stavove Mi bi volili da gura pricu kao ja volim partizane srbiju mrzim iako sam pravoslavac a da u sustini gura sve kontra na terenu i da misli sve suprotno od tog sta kaze
Sta ovaj mikroku*cic hoce???
“Gledam reprezentaciju, ne znam pola igrača, nemam pojma odakle su ih izvukli. Kada dođu, njihovo ponašanje..." ko da sami Sergio Ramos govori 😂
Pa momak je u pravu pola ovih likova nikad cuo
Jel iko 2004 cuo za Messija?
To neće biti razlog nastupajućeg ispadanja u baražu.
Nažalost, sve je istinu rekao...
Pola članka otišlo dok je novinar nabrojao sve timove koje je ovaj promijenio. To sve govori.
Šta si ti postigao jade jedan ? Kad se u Grčkoj Samaras sprdao sa tobom i vodao te ko malo dijete svi su ti dali podršku i stali iza tebe od igrača , selektora , navijača i ostatka javnosti . A ti si sve to uzvratio na drugi način.
Šta je tebe tačno pogodilo u ovom članku? Pa u pravu je za ove igrače, niko ne zna odakle ih više odvlače! Vranješ se prvo morao afirmisati u reprezentaciji pa onda dobiti svojih 90 minuta igre. Danas dođe neki, skrivi tri gola u dvije utakmice i bez obzira on i dalje igra.
Ja vjerujem da je igrao srcem. Nije dužan da vaga koju državu više voli. Kao i Turci koji su igrali ili igraju za Njemačku niko im ne broji krvna zrnca. I tetovaža ko tetovaža, nije mahao nikom njome pred očima. Mnogo su se svi popalili
A sta bi pricao da igramo protiv Rusije?!
Korektno
De malo fašizma i ti prospi
Nazvao Putin Dodikai pita ga : ZA KOGA ĆEŠ NAVIJATI,KADA BUDU IGRALE BOSNA I HERCEGOVINA -UKRAJINA? Kaže njemu Dodik,ko iz topa ispali: PPPAAA..... ZA BOSNU PREDSEDNIČE!!!
Eto sad si u Cukarickom,oni malooumnici verovatno svrsavaju kad im pokazes tetovazu.Decja posla...
Možda sandžaklijo dođe i u FK Novi Pazar. Žene nemaju ništa protiv. Od poštene k... nema veće k....