Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ti u zelju na 100 godisnjicu najbolji poklon
@bosnjoparekselans los vic
@bosnjoparekselans Hoce evo sad ce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno ili Romna do kraja, a nakon toga penzija. 35g., dosta. Čeka restoran i šiša bar u Dubrovniku, i apartmani u Splitu.
@bumblebee01 Išao bih on ali neće Amra.Italija ipak lijepo vrijeme.Engleska kiša hladno....
Klub koji je četvrti na tabeli u PS-u.. Edine dragi tebi je 35 godina ne precijenjuj se.
Ne kontam sta to fali WEST HAMU pa nisi ti ni uz duzno postovanje ni Ronaldo niti Ibrahimovic i oni su u godinama ali su posebni sto se tice svega!! Idi u London nece niko od onih na koje ti ciljas dati ponudu!!!
e cuj prIJElaznog
EDIN DZEKO, i njegov karina karakter. ODUZELI mu kapitensku traku. SRAMOTO !!!
Ma u zelju ti se vrati, samo reci koliko oces para platit ce te Jasmin Badzak preko ledja svojih napacenih radnika.
Dzeko u Evertonu. SVe gotovo. Javio mi jedan sto se zna sa njegovim menadzerom..heheh
@leser_83 idi drkaj ns pornice nije ovo za tebe
realno on je samo za OLIMPIK.....
BUHAHAHHAAHAHAAHAAH
Dzeko ziv bio, nemoj nista potpisivati dok ne procitas savjete ovih velikih struCnjaka sa klix-a. Oni iz bogatog menadzerskog i zivotnog iskustva najbolje znaju, gdje bi ti trebao zivjeti i raditi, kako ti se trebaju djeca zvati i sta ti zena smije na instagramu objaviti :)
@PostenoGovoreci i da ti na vrijeme jave da li smiješ jelku okititi :) kažu dolaze bolja vremena sa cetvorkom pa će se i jelka smjeti okititi i objaviti
Biraj Džeko kad već možeš
Džeko je legenda, prema tome, možete samo plakati kad se spomene njegovo ime i izjedati se od zavisti. ah da možete svoje frustracije vlastitom anonimnošću iskaljivati na komentarima kliksa. Džeko, biraj kad ti se može! nek' puknu dušmani :)
Mogući dokaz ko Pjanić što se sada "proslavio"a ulazi i on polako u pozne godine,ali ipak još može ponuditi u fudbalu.
Logicno i ja bi odbio sta ce tamo bolje mu je da raskine ugovor oprosti se i hajd zdravo.
Efes pilsen? Istanbul?