Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad hoće samostalnu Kataloniju, eto im osvete u vidu umjetno izazvane financijske krize. Ta kriza se spominjala kad su imali najbolji tim ikada i 8 igrača iz svoje škole. Za transfere nisu trošili ni blizu kao neki. Najpopularniji su uz Real na svijetu i prodaju dresova kao svi Englezi zajedno i opet kriza, presmješno
Uzme covjek Leverkuzen i blizu je da uzme 3 trofeja. A ovaj godinama cvili za nekim pojacanjima, jednostavno je, ili znas ili ne znas!
E Xavi je bio igracina sto jes jes..Cojk govori samo istinu ccc
Kokuzlona, istinu rekao, sjebo ih Bartomeu za narednu deceniju
Pa sve jebto istina. Ogromna ocekivanja koja svi imaju nemoguce je ostvariti ako nisi konkurentan. Covjek ima pritiske i logicno da je rekao stvari kohe su istina i sutina problema.
Ali je zato madridska Marca, ili ti ga španski Dnevni Avaz, napisala članak da je neko u upravi poludio.