Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izasao sinoc s curom na pice,ona voli prljavo i kaze mi "ponizi me", i ja joj dam dres Reala
Tako je momciiii. Pokazite ovoj gamadi iz Madrida ko je glavni! Flick=Tito!
Hajde nek' ste docekali nakon 4 poraza da se radujete :) Nadigrali ih momci, bolja taktika i nema tu sta iako je moglo otici i u drugom smjeru da oni mali ofsajdi nisu bilu i da je pao barem jedan gol.
Nadam se da mislis na Josipa Broza a ne na Villanovu, pokojnog, jer... nek potraje Flick. Izuzetna predstava i ekipa. Pozz od Realovca.
Đaba Empape, zovite Harlaanda, možda će biti bolje.
Bartomeu ih je zavio u crno ali proradila je La Masia opet. Sinoc 6 startera iz La Masie. Dok se stadion zavrsi, krenuce i mnogo veci prihodi ali trebace bar jos 2-3 godine da se konsoliduju. Sve u svemu odlican rezultat s obzirom u kakvoj situaciji se klub nalazi.
Ja imam osjećaj da bi sa Mbappeom moglo biti isto kao i sa Hazardom onda.
I ćorava koka nađe zrno, ljudi ih tukli posljednja 4 meča bez milosti.... sad dobili jednom i odmah bauuu
Vinicius sebični na aparaturu i nije ovo real od prošle godine bez obzira na superzvijezde
Najmanje ih je bilo 5-ica mlađih od 20 god...ja bih finansirao klubove po tome,koliko mladih igrača iz svog pogona podigneš,toliko novca i dobiješ. U ovakvoj situaciji,gdje novac jakih klubova ima veliki uticaj na evropski i svjetski fudbal,teško da će Arsenal,Ajax,Barcelona nešto uspjeti,ako se nešto ne promijeni.
Real 100 puta losiji od dolaska Mbapea.
Sad će Perez da uzvrati još jednom financijskom krizom za Barcu. Barca ubaci vlastitu djecu i ispadne bolje nego da su joj dali milijarde ha,ha,ha...
Imam osjećaj da su htjeli da bi dali 10
Ne tako davno, ovakav poraz Reala od Barce je bio normala, ništa posebno, bili sretni što nije gore završilo. Dobivali 4 komada laganini, bilo 5, pa i 6 na Bernabeu. Ništa novo za tzv. najveći klub u historiji
Molio bi da u komentarima imate milosti za navijače Reala
dovidzenja i prijatno
kaze Konaković "Barsa uneredila Real"
PROTIV BAYERNA A I SINOC BARCELONA JE IMALA U MOMENTU 7 DOMAĆIH IGRAČA TJ ŠPANACA. ZA RAZLIKU OD BARCELONE SINOC REAL NA STARTU UTAKMICE SVE DO JEDNOG STRANCI. U 90% UTAKMICA STARTUJU SAMO SA JEDNIM A TO JE CARVAHAL. REAL SE TREBA ZVATI MEĐUNARODNI FC CLUB. VAMOS LA MASIJA. EDI
Zato ga ja obožavam nije to lokalni Klub na nivou Španije! Ne kaže se džaba kraljevski The Klub! Neće on gubiti po neku bitku samo od Bare već još od desetine dugih ali na kraju ratove dobija Real! Ako ne vjerujete prebrojte titule pa ako nekome treba može prebrojati medjusobne susrete sa svima onima koji su iza njih i kao su im konkurencija!
Barca je u 11 kola dala 16 golova više od Reala iako ovi imaju 3 ili 4 kandidata za zlatnu loptu. U manje od 7 dana Barca uvalila 13 golova Sevilli, Bayernu i Realu... Mašinerija!