Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejla mu je dohakala, ocit primjer kako zena moze shebati muskarca!
Dobar mu menager.
hvala ti za slovacku. uradio si mnogo za reprezentaciju i otisao si na vrijeme, da ne gledas reprezentaciju laktasko-sipovacke regije.
Hvala Izete puno
Bez obzira na sve. Hvala ti Izete. Bez tvoga gola nebi otisli u Brazil. Imao si dobar sut i bio si bolji igrac nego sto smo vidjeli.
Vala covjek nas je odveo na svjetsko. Nek radi sta hoce. Ne bi se nikad plasirali ni na jedno prvenstvo da je on momacki onako ne odvali. Puna podrska care Izete.
"Hajrović je u dresu Zmajeva odigrao 27 utakmica i postigao 6 golova, a najviše ga pamtimo po majstoriji iz Slovačke, kada je postigao pobjedonosni gol BiH u ključnoj pobjedi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine."... i pamtićemo ga još dugo, dugo, jer niko više u reprezentaciji da se i našali da bude kao ova generacija fudbalera.
Svaka mu čast za onaj gol ali iskreno nikakav ozbiljan igrač nije bio. Talenat je bio tu ali nije bilo reda, rada i discipline.
Da, Ali je znao igrati lopte. U Dinamu je ima dobar period i onda mu se nesto dogodilo.
Mozdanu masu ne može povecati jer je nema
Što bi rekli Nadrealisti Hamoo vidi mu gloove...😂
Saka zulu
Dobar fudbaler, šteta što je dopustio profuknjači da ga uništi, a nije bilo teško, frajer je uvijek imao kikiriki umjesto mozga. Sad bildaj s ovim papanom s kačketićem, šta ćeš.
Sta je bilo? Nisam bas u toku.
Izete kralju da nikad ništa uradio nisi osim onog gola slovačkoj kralj si.
💪
Nadam se da će mladu moći podmirivati luksuzom, jer ona druge sreće nema
Stvarno sto ti zena moze dohakat pa to je ocit primjer
Strasan talenat i igrac bio na zalost povrede i krivi potezi su odradili svoje bas kao i sa Pjanicem
Pjanic je ima 10 godina vrhunsku karijeru.
Sve je moguće uz kreatine, proteine, vitamine hehe
to je jos super najgore je steroid em staris em trunes i umres mlad